Фејсбук укида још једну опцију!

Чему је служило, кад није радило?

Свијет 29.10.2015 | 19:35
Фејсбук укида још једну опцију!

Поштанско сандуче је на Фацебооку вероватно најважнија опција, због порука које измењујемо с пријатељима. А колико вам се пута догодило да после дуго времена пронађете непрочитане поруке у фолдера ОТХЕР (Остало) где одлазе све поруке особа с којима нисте умрежени?

Управо је зато Фејсбук одлучио да уклони то непотребно и иритантно "дугме", а замениће га опцијом "Мессаге Реqуестс". Ова нова опција омогућава прихватање или игнорисање порука људи с којима нисте пријатељи. Разлог је претходна невидљивост таквих порука на мобилним апликацијама Андроида и иОС-а.

Одсад ће се пристигле поруке корисника ван ваше мреже појавити у виду обавештења секције "Мессаге Реqуест". Сами ћете моћи да одаберете хоћете ли да их прочитате, одговорите на њих или их једноставно игноришете без знања пошиљаоца. С поруком ће бити видљиви и подаци пошиљаоца попут имена, посла, града и заједничких пријатеља. Поруку можете занемарити једноставним клизањем на апликацији "Фацебоок Мессенгер". Оданде се она шаље у фолдер "Филтрирани захтеви". Уколико касније одлучите да на њу одговорите, биће премештена у "Инбоx".

Извор: Србија данас

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

диа-спора-боy

31.10.2015 05:53

Ајмо народе на фацебок да видимо какве су вам ограде, двориста и куце. Па да поразговарамо када се вец не видимо годинама. Кафа и ракија су сада ОУТ, фацебок је сада ИН. Каква патолоска развратност..

ОДГОВОРИТЕ