Пандуревић: Дукић је насилник и тајкун

Иако предсједник компаније “Боксит” из Милића Рајко Дукић тврди да није малтретирао раднике те компаније и позивао их на полиграфско испитивање из СДС-а не одустају од позива надлежним институцијама да процесуирају Дукића, наводећи као застрашујућу чињеницу да омбудсман БиХ за заштиту људских и грађанских права није заинтересован за овај случај.

Република Српска 28.10.2015 | 20:31
Пандуревић: Дукић је насилник и тајкун

"Затрашујуће је да живимо у земљи у којој један насилник, тајкун и не знам како да га назовемо, који се зове Рајко Дукић, своје раднике тјера на полиграф, затим их физички злоставља, при том не бива приведен, ухапшен и омбудсмани не реагују, умјесто да су други дан били у Милићима и стали у крај таквом понашању", казала је Александра Пандуревић из СДС-а. 

Додала је да Дукића имамо још у Републици Српској и да је он само један примјер таквог понашања. 

Подсјетимо, јуче је предсједник СДС-а Младен Босић упутио позив МУП-у Републике Српске да ухапси Рајка Дукића због пријаве о малтретирању радника и позивања на полиграфско испитивање. 

“За 48 година активног рада и 72 године живота, за оно што сам стварао као опште друштвено добро, а то је видљиво на сваком кораку, не само на регији Бирач, добио сам највећа друштвена признања, а да сам поштовао Закон и законитости у раду, говоре чињенице да никад нисам као привредник ни прекршајно кажњен. Вршили смо полиграфско испитивање запослених на добровољњ бази, прије свега са циљем да утврдимо ко краде и ко доставља неовлаштене информације којекуда, којима се наноси штета Компанији”, наводи Дукић у саопштењу, а колико је полиграфско тестирање било доборовољно говори и горе приказана наредба. 

БН ТВ

 

Коментари / 156

Оставите коментар
Name

Милићи

28.10.2015 19:42

ХАХА Ако лаже коза не лаже рог. Толико о поштењу Рајка Дукића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дебели тајкун

29.10.2015 18:33

А Дукицев криминал са Зораном Стевановицем из Зворника на отимању Алумине? Ко то истразује срам вас све било

Name

Ма он је ко.

28.10.2015 19:46

Ухапсите лопова!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ко да га хапси?

28.10.2015 21:40

Босић? Бабаљ? Пандуревићка? Ти мислиш да они прате шта ти овде млатараш...е јађо!

Name

Аххх

29.10.2015 06:07

Па валда твој Додик и муп РС би га требао ухапсути идиоте..ако буде досло до тога да народ мора да се обрацунава са будалама а не полиција бице гадно...а не фали пуно.

Name

на крај села

30.10.2015 08:54

Ти што хапсиш, а и не знаш ко је ко и што поштене људе називаш лоповима, сабери се или се јави на Соколац они људи имају установу предвиђену за залутале у времену и простору.

Name

ко ће коме

30.10.2015 09:28

Ко је лопов, прво се распитај. Ко си ти, шта си и одакле си? Мора да се ради о подвојеној личности.

Name

хај нехај

30.10.2015 10:06

Окречите Власеницу

Name

ах ха ха

30.10.2015 10:09

За ахх - Ти би баш волио да се народ почне обрачунавати, јаде. Треба много да до тога дође, али није народ луд, доста је било рата, ко га желио у кући му био - кретени једни.

Name

милицанин

28.10.2015 19:52

Еxтрацт фром Руле овер Лаw Босниа Легал Пројецт Репорт Н°1, 5 Јулy 1999 Паге 12 Ас ан еxампле оф а цасе то иллустрате тхис поинт, тхе јудициарy анд полице ин Власеница аре импотент то тацкле тхе ацтивитиес оф лоцал селф-стyлед поwерброкер Мр. Рајко Дукиц.48 Цуррентлy, тхере аре абоут 20 цриминал цхаргес пендинг wхере хе ис инволвед, тхе мост рецент инцидент оф wхицх хаппенед он 5 Маy 1999. Мр Дукиц персоналлy лед хис (привателy естаблисхед) “индустриал полице” ас тхеy беат ан емплоyее оф “Боксит” ат хер хоме. Хер хусбанд wас тхроwн оут анд русхед то тхе Полице статион то сеек протецтион. Тхе полице фаилед то интервене ин тиме, тхе вицтим wас беатен унцонсциоус анд хер белонгингс wере тхроwн оут инто тхе стреет анд лоотед. Тхе полице дид нот бринг цхаргес агаинст тхе оффендерс, анд тхе вицтим хад то филе а привате цхарге то тхе муниципал Публиц Просецутор. Тхе Публиц Просецутор хас нот раисед тхе индицтмент yет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ију

30.10.2015 10:18

Милићанин - мимићанин- навикао да се дописује са странцима да им редовно доставља неистине везане за дешавања у Милићима, за дебелу лову, да напоменем, па сад мисли да ће га обичан свијет разумјети. Дај преведи ово , бар укратко. Правосуђе и полиција немоћни, јесу браво кад је у питању Васиљевић. Рајка су гањали ко Бог ђавола, а кад су видјели о коме се ради и ко га пријављује одустали, немају аргумената, не трчи се на сваку пријаву локалних олоша што би жену продали за доларе... Дигли руке, а шта ће ни једну криминалну радњу нису могли да нађу у Бокситу, све рекла казала пријаве од будала. И да- тај што је бјежао од полиције а како разумјех на енглеском, а не иде ми баш , оставио жену да је туче кобајаги полиција што је није бранио, нема м..а, или није имао од кога да је брани. Да је није можда он истукао, направио модрице или су жестоко водили љубав... Распитај се па нам јави , али на српском језику. Плеасе

Name

Анти Срби су:

28.10.2015 19:57

Момо Мандић, Рајко Дукић, Раде Ћорић, Љубо Ћубић, Слободан Станковић, то су све комуњарски удбаши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

28.10.2015 19:59

Психопате типа овог Дукица контролису полицију,тузиластва,судове а једина сврха постојања ових накарадних,до костане срзи трулих институција је застита дукица и њему слицних бандита од злих радника и опљацкане сиротиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мега гига

30.10.2015 16:52

Бокситови радници су баш опљачкани нема шта, држава им дала плате, станове , могу да купе и још по један, ако су заинтересовани... Боксит је држава... руководство Боксита је златно колико издваја за порезе и доприносе , па ви немате појма мајке вам га на...ем. шта су бокситови радници добили од државе само нас гуле, каква помоћ...кад утврдите градиво јавите се.

Name

Браво

28.10.2015 20:05

Браво за зене!Браво за храбру Јелену која је проговорила о терору милицног кнеза.Дузе од двије деценије људи трпе његов терор, бјезе из Милица, али немају храбрости да разоткрију право лице демона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

и за бечлију

30.10.2015 07:47

Браво како ти знаш колико људи бјежи из Милића, знаш ли можда колико их се у посљедње вријеме доселило из других крајева и овдје ухљебило и лијепо им уживају за годину купили стан ауто као да раде у Бечу само што би у Бечу морали да се задуже до краја живота а овдје само 10 година

Name

москва

30.10.2015 08:36

Ви што се јављате из Италије, Аустралије, жао вам побјегуље што сте отишли да будете робови, а тог мало слободног времена било би боље да искористите да посветите се породици а не да жалите нас који овдје као патимо, и било би вам боље да када дођете на ферије прикупите неку помоћ за ваше миљенике Слобу и Пандуревићку ... требаће им...навикли су они да их странци плаћају.

Name

ХАХАХА

30.10.2015 18:56

ПА ПОГЛЕДАЈТЕ ЊЕНЕ МОДРИЦЕ НА ВРАТУ НА ШТА ВАМ ОНЕ ЛИЧЕ ЈЕЛ НА ДАВЉЕЊЕ ИЛИ НА ЉУБАВНЕ ПОЉУПЦЕ НЕКОГ ОД СИЛНИ КАНДИДАТА.

Name

xyз

28.10.2015 20:05

Не знам - можда да га лијепо замолите или да сви обећамо да ћемо прочитати његове књиге...или да, опозицијо, коначно прекинете с овим зајебанцијама и позовете народ на грађанску непослушност.Феудализам...ладно...у 21-ом вијеку имате пар феудалаца који ј-бу читав народ позивајући се на народне интересе...ма мрш у ПМ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мамааа

30.10.2015 09:33

Нисте још прочитали књиге? Треба много времена неписменим људима, ваља читати слово по слово. Можда да погледате Фарму, Великог брата или Парове, јер шта ће вам књиге кад ионако ништа нећете сконтати ни запамтити. То се види из овог гдје нас отјерасте, рекосте да идемо у ПМ. Јадна ли је она која је вас избацила.

Name

Радослав

28.10.2015 20:09

Он је узорни градјанин који је покрао милионе и на основу тих милиона, системом мита и корупције није био никада хапсен нити је одговарао за то сто је поцинио, поцевси од усмрцивања пјесака и свега осталог. Ипак, треба подвуци црту испод неких цињеница које се избјегавају, а везане су за слуцај дотицног и овде цесто спомињаног новог хероја сироких народних маса Слободана Васиљевица на Фејсбуку. Како сам Васиљевиц наводи у питању је рат за Глиницу који је у плану, а оцигледно је вец запоцео. Рајко Дукиц је окарактерисан као најопаснија звјерка у овим махинацијама, сто је добрим дијелом тацно, али прецуткује да у сваком рату има и друга страна која се слузи истим прљавим средствима. Он ту другу страну вјесто избјегава да спомене, сто наводи на једини логицан закљуцак да поменутог Васиљевица финансира и филује информацијама управо та друга зарацена страна, а којој је на целу нацелник Зворника кога нико не зове по имену вец само по надимку "Дебели". Као у неком мафијаском филму. Милицки кабадахија и цовјек без морала, Рајко Дукиц, је прије рата био неко и несто (и тад је крао саком и капом), док је "Дебели" био обицан геометар у једној пасивној опстини по имену Калесија. Данас, 20 година касније његове су све фирме по Зворнику, поцевси од Витинке, а сада и до Глинице. Мислим да је овим све рецено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плаценик Васиљевиц

28.10.2015 23:49

Сви ми у Милицима увидјамо да је Васиљевиц плаценик Дебелог из Зворника, а Власеницани одувијек знају каква је то багра. Бокситови радници вец су страјковали у Зворнику, а овај пут придрузицемо им се и ми који то нисмо. Поздрав из Милица.

Name

патриота

28.10.2015 20:11

А када це Дукиц да одговара за много веца кривицна и злоцинацка дела које је поцинио и то: Протеривање градјана Милици који нису хтели да подрзавају његова криминална дела у периоду 1995 до 2015!! У овом периоду тврдим да је Милице напустило 40% становниства!!! Приватизација Боксита,Дрине Осигурања,Фарме кока носиља,Интала,Пилане,Земољадницке задруге Милици!!!!! У Бокситу иако АД Боксит ангазује треца лица без тендера углавном из своје фамилије,и на тај нацин годинама вара мале акционаре!!! Од реке Јадар која је била бисер и оаза за рецну рибу,пастрмку,липљана,младицу,претворио је у мртву реку Јадар која сада слузи за испутање муља из рудника и јаме Боксита,корито реке је веци делом прекривено муљом,цак успије да замути и Зворницко језеро!! Мислим да сви гадјани РС и БиХ треба да захтевају исрагу за Дукица за период рата 1992 до 1995године јер многе ствари би биле јасније!!! А дрзавни органи цуте!!! ДОКЛЕ ВИСЕ!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

31.10.2015 16:12

Ти баш еколог, шта докле, ћути багро колико их загађује околину, први ти кад прд..ш више загадиш од руде која злата вриједи за овај народ, докле шта -ти ћеш нам дати плату и биједни Васиљевић, багро са таквима само на раскрсницу за примјер да вас пиша ко стигне.

Name

страхиња

28.10.2015 20:14

Да ли су вама из Милића толико утјерали страх у кости да се правите Енглези, па човјече смијете ли се обратити на српском језику, да Вас цијели свијет разумије. Иматели ви му.а за борбу или сте јајара????

ОДГОВОРИТЕ
Name

нисам љутица

30.10.2015 08:03

Страхиња, немој се плашити гдје су твоја му.а, па ко си ти да питаш имамо ли ми м..а имамо треба ли да ти посудимо . Такви као ти би још и пушку у руке па да се онако са стране смијете јадним милићанима шта урадише од свог града, гдје од ове љепоте стигоше, ниси једини који желе зло, ал мораћете да причекате док се раскусурамо са полтронима попут тебе па да и даље радимо и градимо а ви безмудаши да се питате гдје су нам му, а и да од муке цркнете ко кер.

Name

дође ми да урличем

28.10.2015 20:36

Питам јер не знам,јесу ли новостворени Тајкуни овдје код нас у РС који су опљачкали народни новац, милионери или милијардери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вајат Еарп

28.10.2015 21:01

Браво Александра, преузећеш власт и онда ћемо хапсити Дукића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чаробни круг

28.10.2015 21:04

Ко лаже тај краде, ко краде тај има, ко има буди добар са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питам

28.10.2015 21:06

Извините јел он вас звао на полиграф ја колико знам нико се није бунио не знам ста се ви потресате па свуда у свету се користи полиграф код запосљавања а сто се тице књига то није било обавезно да се процита него висе као препорука па засто да не процитају јел их натерао на несто лосе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

29.10.2015 06:10

Ајде немој да се брукас и да прицас будалестине.Гдје си ти то био у свијету и видио то.Ја сам у Бецу и кад би тако несто послодавац у сали рекао радницима ухапсили би га одмах...ниси ти од свиг крмецака даље отисао.И бранис идиота куцајуци будалестине.Треба цовјека ухапсити одмах!!!!

Name

Вук Карадзиц

29.10.2015 06:55

Цитај факсимил. Горе јасно писе:''Ко се не одазове на полиграф бице дисциплински гоњен...''

Name

питам

29.10.2015 08:59

а засто се ти БУНИС ТИ ВЕРОВАТНО У бЕЦУ СИБИЦАРИС ЈА НЕ ВЕРУЈЕМ ДА ИСТА ОЗБИЉНО РАДИС ДОК СЕ БАВИС ЗИВОТИМА ЉУДИ ИЗ ПРОВИНЦИЈЕ А ДА ЈА САМ ТИ ПРИАТЕЉУ МОЈ ВИДЕО МНОГО ВИСЕ НЕГО СТО ЦЕС ТИ ИКАДА АЛИ ТО НИЈЕ ПРЕДМЕТ РАЗГОВОРА НЕГО САМО МИ НИЈЕ ЈАСНО ОДАКЛЕ ТАКАВ РЕВОЛТ И АГРЕСИВАН СТАВ НА ОСНОВУ САМО ЈЕДНЕ СТРАНЕ БИЛО ЈЕЈОС ЊИХ НА ПОЛИГРАФУ И ОНИХ КОЈИ СУ ПАЛИ ПА АКО ЦОВЕК ТУЦЕ ЗАСТО И ОСТАЛИХ 6 НИЈЕ ИСТУКАО НЕГО БАСЊУ ЈАДНУ КОНОБАРИЦУ КОЈА ЈЕ РАСТУРИЛА БРАК ЈЕДНОЈ ДИВНОЈ ЗЕНИ

Name

Зоран

29.10.2015 19:47

Ма просао си ти знас гдје...а могао си и у сколу да навратис да те уцитељица науци да писес.За зивот на 'трулом западу' само глупи титови пионири,који никад нису били на западу,мисле да се сибицари и не знам ста ради.Ради се као и код тог твог возда из Милица.Заради се мјесецно колико тај радник из Милица за годину.Зиви се нормално у уредјеном друству гдје нема потребе да се народ оптерецује таквим идиотима.Јер би били или у лудноци или у затвору.

Name

XXX

28.10.2015 21:10

БРАВО АЛЕКСАНДРА! ЗАШТИТИ ЖЕНЕ У ОВОЈ ЗЕМЉИ ДЕСПОТА! ЖЕНЕ СУ УЗ ТЕБЕ, САМО НАПРЕД! МОНСТРУМА ЈЕ НА СВАКОМ КОРАКУ И ОВА ВЛАСТ ИХ ПОДРЖАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

жена заштићена

30.10.2015 09:41

Да је више оваквих монструма који плаћају, али поштен рад, а не да им се набацује свака ругоба од жене, па кад извиси онда куку мајко. Правим женама не треба заштита, њих нико не лема, мало их примјећује, раде поштено, не траже хљеба преко погаче и не јуре богате који их неће, јер немају квалитета осим што носе сукњу, а то није довољно . Погледајте само ове што их вода Васиљевић, ем мора себи да пише говор за телевизију, ем мора јадан њима написати шта ће да кажу , да науче напамет, а он као сваки добар учитељ да их препита и да добру оцјену, мало их преко кољена ако нису научиле...такав је Васиљевић.

Name

борба

28.10.2015 21:19

Скидајте бахате лопове и багру русите. То су крвопије народне овај смрад је нецовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзо

28.10.2015 21:27

Омладина нема посла а Дукиц плаца пензионере: Зорана Дурмица лоју коме мјесецно плаца 1500 КМ, Радомира Пантица,Сариц Раденка Сару коме је Дукиц запослио сина и снају .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОМЛАДИНАЦ

28.10.2015 21:35

ПА ЗАСТО ДА НЕ ПЛАЦА ПЕНЗИОНЕРЕ КАДА ОМЛАДИНА СЕДИ ПОРЕД КОМПЈУТЕРА И ЛАЈЕ НА АУТОРИТЕТЕ СВАКЕ ВРСТЕ И СЛУСА АЛЕКСАНДРУ КОЈА НЕМА ПОЈМА НИ ГДЕ СУ МИЛИЦИ А КАМОЛИ ДА ЈЕ ЗАНИМАЈУ ЉУДИ КОЈИ ТАМО ЗИВЕ УХВАТИЛА СЕ НЕБИ ЛИ ДОБИЛА КОЈИ ПОЕН У БОРБИ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ И КРИМИНАЛА МА БЕЗИТЕ ДЗУКЕЛЕ И ПУСТИТЕ ЉУДЕ ИЗ МИЛИЦА НЕКА ЗИВЕ И УЗИВАЈУ КАДА ИМ БУДЕ ЛОСЕ ПОБУНИЦЕ СЕ САМИ НЕ МОРАТЕ ИХ ВИ САЗАЉЕВАТИ

Name

Милици

28.10.2015 21:59

А Сарина зена закида раднике Савоx-а јер је у блиској вези са Савом Сарцем...

Name

мики

28.10.2015 22:36

Сви знамо да је Дукиц цовјек који финансира опозицију.Провјерите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

28.10.2015 23:22

Када је неко уз власт њему је лако тада рају да матлетира све док се не дигне кука и мотика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

29.10.2015 06:20

Дукиц и Додик су стара удбаска комунистицка клика тако владају као једноумници тако се понасају и тако бахато силу спроводе и у демократском систему гурајуци све дрзавне институције у провалију замерајуци се западу, америци па и братској Русији јер раде и против Србије и против Русије по зељи својих налогодаваца и ЦИА оперативацакао и ММФ-а задузују дрзаву и народ свесно срљајуци у банкрот да РС оде у хипотеку-муслимански загрљај где це СРБи бити искорењени и унистени, покатолицени и исламизирани им онако многи босански срби прицају као босњаци БА , СТА ИМА ЈАРАНЕ, ЈЕНО, и у свом говору имају сто пута висе турцизма него Срби из осталих крајева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шта се заслужује то се и има

29.10.2015 07:57

Не, они не контролишу тужилаштво, тужиоци и судије су с њима у пљачкашком дилу. Код велике већине судија, као и код свих других запоселних у власти, влада увјерење да смо се опредијелили за систем у којем тајкун има сва права а градјани никаква кад су у спору против тајкуна. Њима такво увјерење одговара. Уз њих судије добро зарадјују. Тајкун увијек може да купи судију а обичан градјанин нема чим. Уз то тајкун плаћа опљачканим парама то јест тудјим а обичан градјанин својим. Многи адвокати су веза измедју тајкуна и судија. Овај народ хоће баш овакву државу. Ту помоћи нема осим да ову вукојебину у потпуности преузме нека јака страна сила па да помете смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

29.10.2015 08:56

Сарина са Савом Сарцем ,а Сања баја у вези са локалним свестеником а Бели цува Рајкана ха,ха, ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

мала

29.10.2015 12:12

Ја сам из Милића. Једва чекам да чујем шта је Васиљевић открио, с ким се ја швалерам? Чисто да знам:)

Name

ја знам

29.10.2015 15:06

Није Сарина жена са тим господином , већ Васиљевићева мама, а Сарина сестра. само се исто зову, па неко није обавијештен, а Васиљевић мудро ћути о љубавном животу своје маме!

Name

Лојо

29.10.2015 09:04

Ко су индустриски полицајци? Како то МУП дозволи? Камион командира из Милица вози руду у Бокситу.Зато Дукиц господари полицијом у Милицима.Тај исти Бели је пљувао Рајка по милицима док је јаја возио па сад цути кад га је вратио у индустриску полицију. Пребијали су људе по Милицима. Момак из Власенице се игра са њима и прави их будалама на сваком кораку а њему ниста не смију. Зоран Дурмиц је прије пет дана претукао Перу Милица који је лице са посебним потребама и све је Рајко затаскао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

29.10.2015 23:42

Лако је милицанима убијати досаду на фејсу док Слобо ваља глупости, стали це радити ако престане?Тај Слобо прозива све нај преце своје али добро је док не поцне да их бије, није то њему страно, пребије он по некад и тетку и оца. Ратник иза тастатуре и монитора.

Name

Рајко

29.10.2015 09:24

Та иста аљкавуса Сања баја,зена од Белог обара дјаке на поправни па наплацује цасове истим

ОДГОВОРИТЕ
Name

рајкане

29.10.2015 12:10

теби изгледа енглески баш није ишао, а и српски је ''климав''. Можда си ти требао платити који час допунске наставе. И ја сам из Милића и никад нисам чула да је Сања наплаћивала часове, а обара само ученике који стварно немају појма. Шта треба у средњој школи да јој се смију кога је пустила да прође!

Name

родитељ

29.10.2015 15:20

Сања! Омиљени наставник међу ученицима у милићкој ОШ. А ви причајте шта хоћете, дјеца најбоље знају, па затим и њихови родитељи.

Name

бивси уценик

29.10.2015 15:46

Пропалим уценицима увијек су наставници криви!

Name

Киклоп

29.10.2015 11:26

Ре за мики ДАЈ ПОЛТРОНУ НЕ ПРИЦАЈ ГЛУПОСТИ!НЕКО ЈЕЛ МОЗЕ ПОСЛОВАТ И РАДИТИ А ДА НИЈЕ У СНСДу .Не сери мајке ти боту један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

29.10.2015 11:56

Па та иста Сања баја је купила диплому, јадна су дјеца коју она науци језицима. Сама казе да се удала за неписменог софера Славису Јуросевица-Белог, ал сад је у вези са локалним свестеником па њему дрзи допунску наставу

ОДГОВОРИТЕ
Name

женска од шофера

29.10.2015 15:18

Мој муж је шофер! Ма не бих га мијењала за милион интелектуалаца!!!

Name

жена ничија

30.10.2015 07:40

Добро овај наш свештеник постигне колико му жена набијате на ј..ца. јадни сте ал има бога прозивате жену без везе, али није она једина жене шта чекате крените на Слобине пајташе да видимо колика су њихова му*а кад нас већ прозивају

Name

мила

30.10.2015 17:47

Сто се тице Сање као наставника она је једна од најбољих наставника за моју генерацију, мени је предавала и знам је одлицно. А сто се тице овог свестеника он одавно није ту и уопсте се не ради о њој вец о њеној колегиници Слободанки ,то није ниста ново то је бајата вијест

Name

мики

31.10.2015 11:35

Знам ја одлицно и за попа Јадранка и Слободанку, моји глупи Милицани, је.о вас вас Дукиц. Није на одмет сикирације и насиља у породоци.

Name

црвенка

31.10.2015 17:57

Ово све Слобо и Љубиса пису о својим родјацима (ујацима и ујнама)тј. најблизој фамилији из Милица, ваљда су оцекивали превелику подрску коју нису добили. Ја као неутрални родјак знам да су то прави људи који гледају своја посла и НЕ брину тудју бригу!

Name

Инсајдер

31.10.2015 20:34

Сара краде дијелове и продаје по Србији, ставите га на полиграф

Name

милици

29.10.2015 12:18

Па Сања баја не мозе да васпита своје дјете а да васпита тудје. Мали највеци клосар у Милицима, а баја глуми даму. Мозда постане и попадија, никад се не зна

ОДГОВОРИТЕ
Name

оставите дјецу на миру

29.10.2015 14:03

Срамота сваког Милићана треба да буде докле је појединце довела лакрдија из Власенице да ни дјецу не могу да заобиђу. БН подржава малтретирање ове врсте. СРАМОТА

Name

милицанка

29.10.2015 15:03

Сања је један од омиљених наставника међу ученицима у Милићима, а њен је син дијете од 11 година чије спомињање овдје је сувишно и на срамоту онога ко га је поменуо. Епитет колшар дати дјетету може само неко ко нема дјецу или је тешки болсеник. Поздрав

Name

питам

29.10.2015 13:06

ста би са Јелене Симиц скроз сте се удаљили од теме има ли неко информацију о њој

ОДГОВОРИТЕ
Name

из Милића

29.10.2015 13:57

Јелена Симић шетка по Милићима. Толико о њеном страху од некога или нечега...

Name

кратка релација

29.10.2015 14:53

Тренутно је на инструкцијама код Васиљевића. Јелена и Васиљевић за пола сата из Милића допутују у Бања Луку и назад. Шта да кажемо Васиљевић је то, а и Јелена зна да лети, тј прелети, тамо гдје ће јој бити боље. Јадница

Name

уплашена милићанка

29.10.2015 15:15

Она слободно шетка! Сад је слободна, тј. незапослена. Требала је знати да посао треба чувати. Ма нико јој ништа не смије, штити је Васељевић, фаца из Власенице. Он ће јој и посао наћи, бар хонорарно, као и до сада, да некога уходи. Остала без посла, остала без љубавника, све због Васиљевића, плаћеника Дебелог из ЗВ. А до прије мјесец дана: посао, стан, кола, мопед, љубавник, љубавникова жена и дјеца , била мала напредна. Еј Васиљевићу само да те ја не сретнем,види како ''уназади'' ову јадницу.

Name

Списак

29.10.2015 14:57

Ја сам одбио полиграфско тестирање, односно био сам на одмору у току тог тестирања. Нико ме није присилио да додјем нити сам накнадно тестиран, иако сам био у Милићима. Још увијек нико против мене није покренуо дисциплински поступак. Уколико је неко од новинара заинтересован за мој случај, стојим вам на располагању.Можете сазнати о коме се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

М16

29.10.2015 16:15

Неутралан сам у свему. Знам једино, док постоји Господин Дукић, да ће постојати и Милићи, Зв и остале општине у окружењу.Нађите и једног привредника из ''прије ратне плејаде'' да се одржао, дао свом мјесту, свом народу свеееее..од села направио град. који тајкун, па треба га онда звати тајкун из времена Поздераца, Микулиаћа итд. Знате што га нападате, зато што је дао све овом крају, могао је много можда и узети о однијети, није Дукић однио на страну, већ оставио младим генерацијама. Има народна, када је негдје путовао неки краљ_цар, рекао својој свити да стане ту у том мјесту, свита каже немојте, лош је народ може направити нереда, он им каже ''неће ништа направити, никада им ништа нисам добро учинио'', тако и сада Дукић не ''ваља'!!! Уразумите се..Бог нам га је послао...Бог и да га чува.Лапрдање о дјеци, женама,ово је дно дна.Ударајте минусе савјест ми је чиста и Рајко напред, а лапрдање само је зло за Милиће,ЗВ и осталу околину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

љубав

30.10.2015 09:49

СВАКА ЧАСТ! Поздрав од правих милићана и бокситових радника. Жив био.

Name

Милићи

29.10.2015 16:48

Ја сам из Милића, ове хвалоспјеве о себи само може писати лично Сања баја.Питајте ученике па да вам кажу о каквој се кобили ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

пишем ја

29.10.2015 17:25

О теби из ових коментара знам, а да те не знам лично, да школи никада ниси ни пришао, а камоли школовао се. Милићи су мали, прошетај до зграде ОШ јађо, макар да је видиш,ако у њу никад ниси крочио. Блатиш своје, шта би онда другима радио. Није те срамота да напишеш да си из Милића. Многе одавде треба протјерати

Name

раја

31.10.2015 21:40

Коњу или завидна кобило. Сања ово и не чита, не занима је, има пречих послова, да ваше деране научи бар оно што ви не можете, јер не знате добро ни српски, а камо ли енглески. Стоко завидна. Поменусте и учитељицу Слободанку, е за њу сте дупла стока, дивна жена, багро немате о чему више да наглабате па кренули редом.

Name

галеб

29.10.2015 18:13

Ја сам се огласио као Галеб и заболи ме к....ц ста це о мени да мисле у Милицима.Никад их нисам ни волио нек се поубијају кад су глупи и кад дозволе да их мој бато завади . Поздрав од Љубомира Љубисе Васиљевица. Напријед брате завади ову милицанску б...у

ОДГОВОРИТЕ
Name

галебица

30.10.2015 07:35

Питај брата да ли је тачно да је, да би избјегао ратну регрутацију, прибавио решење да је глув?

Name

милићани

30.10.2015 07:39

Васићевићи када ћете исплатити Бокситу дуг од 15.000КМ? Борци у Власеници чекају, заслужили су јер су се борили умјесто твог глувог брата!

Name

само питам

30.10.2015 07:41

Зашто си допустио да ти брата вода Мирон Чампара по Сарајеву у потрази за разним инструкцијама. Јадјо могао си ти умјесто Мирон зарадити коју марку!

Name

Шековићи

30.10.2015 07:47

Питај Слободана зашто више није сарадник БИА за ваљевски округ? Зашто покраде Врбу па га он отпусти, те сада мора на прљав начин лову зарађивати?

Name

пиле

30.10.2015 08:44

Јој галебе, душо, па ти ниси осјетио шта је то љубав, ти си сигурно био запостављен од родитеља, брата, није он нас завадио чини ти се, ми смо јединственији него икада... мали си ти још, све ће ти се рећи... немој бити пун мржње, јер то није добро за љепоту, ако си ружан као брат неће се моћи у тебе гледати, ако се нервираш... љубави дај мало се сконтај види дођи у Милиће да се дружимо. Ми смо дружељубив народ ако нас не уједају, ако...

Name

милицан

30.10.2015 10:53

ГАЛЕБ У одг. Какав си ти болесник ,цитирам твоје рјеци

Name

орао

30.10.2015 16:04

Галебе јави се галебе јави се,јеси зив ил си без текста остао на оваква лијепа питања,Огласи се сило ,или питај брата ста да написес јер си ти изгледа глуп као тоцак

Name

Мукккк

30.10.2015 17:43

Галеб сломљених крила... Спрдају се са тобом :)

Name

Милици

30.10.2015 19:17

ГАЛЕБЦИЦУ ,сломљених крила,озиви нам и дај јос који паметан став да се мало исприцамо...

Name

Милици

30.10.2015 19:31

Галебу и Слободане ,додјите у Милице неце вас нико дирати не бојте се ста сте се упрпили па вас нема тако дуго.Није ваљда да не смијете ни да продјете кроз насе Милице.Имате мозда јос миљеника ,додјите по дану а не само по ноци и то јос не знас ни да сликас брата кад се крије по насим парковима иза збуња.Мирон це вас цувати,он је људина,једино се припазите ако налетите на његову бивсу супругу јер га она редовно батина.Разоцарао си ме Слободане јер Мирона ниси заститио од бивсе кад га је тукла и то висе пута, а он тебе видис готиви и предпостављам да цес га га сад испостовати кад добије ногу у опстини ти га запосли у Сековице да мало вама врсља тј. кобајаги поправља компове.Јесте се ИЗБРУКАЛИ

Name

Збуњени

29.10.2015 18:21

Објасните ми је ли Дукић опозиција или власт, да знам 6.децембра за кога да гласам! Хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милицанин

29.10.2015 19:16

Дукиц је БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици 3

29.10.2015 19:48

Сутра це нам Пандуревицка доци,да нас просветли.У праву је Мики,овај је до сада имао не нардног вец лицног посланика а сада прелази на опзиционе,јер се све дрма.И сад се као нападају медјусобно,провидни су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Први пут

29.10.2015 20:33

Биће занимљиво чекати да и Рајко Дукић буде проглашен кривим , по први пут у животу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалиста

29.10.2015 22:03

Ја небих залио да робијам за такву глупацу којој сам дао све а она ми иза ледја мисли најгоре...ето време це показати ста је постигла а Рајкан има пара да плати 100 пута вецу казну од оне коју му буду приписивали,...поставите се у његову ситуацију па размислите и сконтацете да сами себе лазете ако не би исто уцинили..неутралан сам

Name

Горан Сарић Сара

30.10.2015 05:22

Па ста хоћете смрадови,ја више волим Рајка него свог оца Раденка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поштар

30.10.2015 08:09

Поздрав од поштара из Малог Зворника. Миланка Радовановић, сјетиш ли се кад си имала 16 година, тад сам ти био добар, а послије си ме замијенила већим фацама Жиком, Чунгетом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

биједа

30.10.2015 08:26

За ових 60 година живота на прсте једне руке могао бих да набројим разочарење која сам доживио али да ће нас један Васиљевић овако насанкати да се свађамо од Власенице до Зворника то ни у сну сањао нисам.. Васиљевићу плачениче у које ти кафане у Власеници свраћаш, што се јаде још и хвалиш да те плаћају они који су у току рата уништили све што је српско издајниче, сад би јос навалио своје грјехе и на друге људе , стиди се , јадна мајка која је родила такву будалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рајцин

30.10.2015 09:01

Објави пуно име Горане Сарицу, запослице Рајко и бату, да не ради код оцуха Сарца

Name

бн гледалац

30.10.2015 08:51

Галеб опаснији него брат. Ни један коментар да ми објавите , господо, а тиче се галеба. РАК ће овдје имати баш посла. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН

30.10.2015 09:34

Ја питах нешто Галеба, ал' неко се изгледа прави лууууд?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заједно против проданих дуса

30.10.2015 09:37

Видим,сметају Вам Милици,сметају Вам људи без којих не би постојала ова опстина,Вама смета све сто је добро. Васиљевицу ста је са твојим Сековицима,Власеницом,колико тамо људи има запослених,ко је њих протерао,70% људи ради по Русији и иностранству???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИС

30.10.2015 10:05

Јадних људи...какав очух Шарац... није то та Нада, баш не можете да схватите. ... то је Нада Сарићева сестра... јој, па што Нада, шта ће Шарац са толиких Нада. Његова је мис, дивна жена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

луна

30.10.2015 10:37

Ја глупи народе на ста се палите, зар немате паметнијих тема, хајде се хватајте за вратове, бар овде мозе свако да баљезга сваста, и под сто истих сифри, зар смо толоко беспослен народ, овога нема на западу, јер људи раде паметне послове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Сариц Сара

30.10.2015 10:46

Па сто сте завидни, јесте моја мама Нада у семи са својим послодавцем Савом Сарцем,мада би ја висе волио да је у семи са Рајком, има лили

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб 2

30.10.2015 11:08

Љубиса Васиљевић звани мутоген, од оца медједа и брата тупанара, старог патриоте и србенде који није пуске видио као ни ти. Ратне колеге из Залуковика

ОДГОВОРИТЕ
Name

исидор

30.10.2015 11:16

Па галебе 2 онда ниси ни ти пуске видио ако сте били заједно, покри се и цути, не баљезгај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

савоx

30.10.2015 11:47

Та Сарина господја осим сто је у семи са газда Савом поткрада и нас раднике на све нацине. Па гдје це ти дуса?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сара

30.10.2015 12:58

Сарин син Горан је студирао 11 година, на крају му родјак куповао испите у Новом Саду.

Name

родјак

30.10.2015 13:17

Ја сам радник Савоxа, нада ми је скинула три рате кредита умјесто једне срам је било. Нека мене питају јел са газдом и гдје опсте

Name

жена

30.10.2015 16:48

Видите како је нама лијепо у Бокситу, ви се само скидате, што плате, што нешто друго... добро је да се не прича само о женама из боксита, школе...

Name

НС

30.10.2015 14:31

Ха,ха,ха,ха па тај ментол Сарић што га помињете зарадио пензију на факултету. Јел бар добио посао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Боксит

30.10.2015 15:39

У фирми крузи нека петиција којом руководиоци тразе да им копилан висе не унистава првомајске празнике. Сви потписали осим Лазе глупана.

Name

милицанка

30.10.2015 15:05

ста сте се болесници ухватили ових дивних људи и ове дивне породице,какве везе они имају са овим слуцајем Ти сарици немају мрљу у свом зивоту,продјите кроз милице,питајте за те људе. они уопсте нису тема ове прице,колико знам писе се о извесној симицки и неком нападу

ОДГОВОРИТЕ
Name

полиграф

30.10.2015 15:26

Нека дивни Сара оде на полиграф и одговори да ли је кад ста укаро из радионице.

Name

Галеб

30.10.2015 15:27

МИЛИЦАНИИИИИИИИИИИИИИИ,ПОВУЦИТЕ МЕ СВИ РЕДОМ. УДРИ БАГРУ БАТО

ОДГОВОРИТЕ
Name

сека

31.10.2015 14:59

За шта, има ли шта или си ко и Бато, осим оних пиштољчина што је набројао, јадан па још се и хвали, а да је то изјавио неки поштен грађанин већ би му полиција развалила врата, е јади, јади, мали ко к.... Батин.

Name

бог види

31.10.2015 16:28

Жао ми је што имаш таквог Бату, шта ћеш да си могао да бираш сигурно не би одабрао таквог будалу, Бог некад и погрјеши, једном у 10.000 и баш се заломило на вашој фамилији. Немој да за коју годину морамо рећи...Љуби те Бато. Памет у главу, јер овом бати је већ касно огрезао у криминал.

Name

Род

31.10.2015 21:51

Надо родила си дебила. Па гдје да те фамилија вуче за ону ствар црни сине. Знаш ли кога све имаш у Милићима? Ако је тако онда по..ши нам фамилијо из Власенице.

Name

ЦИПАР

30.10.2015 15:44

Јесте,ево овде код нас има отворене рацуне,све изнесе тај из земље. Е мој народе циме се ви бавите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

30.10.2015 15:52

Цускијоооооо,нема те јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милићи

30.10.2015 16:05

Немојте маторог Сару на полиграф,експлодираће Зекина машина ако га приковчају,штета је

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

30.10.2015 16:27

Опа окуражио се фрајер, немој маљино да се потресаш пуно, 11 година, мало ли је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирка

30.10.2015 16:52

Могу само рећи да је дотична Јелена Симић глупа ако је одавала информације и ризиковала посао ради тамо неког Васиљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

30.10.2015 17:20

Док је маљина пуску носао ти си писао у гаце ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милићи

31.10.2015 21:08

Срам вас било Сарићи и Ј........., зашто се кријете иза Црвенке, Галеба итд. Дно дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

лео

01.11.2015 17:59

народе глупи,засто се свадјате.неутралан сам,аоно сто сам процитао је да је Васиљевиц све објавио јавно на свом профилу,цак и о Рајку,сто ОД ВАС НИКО НИЈЕ СМИО,ВЕЦ СЕ КРИЈЕТЕ АНОНИМУСИ,И СТО БИ СЕ САД ОВДЈЕ ТАЈ СЛОБОДАН КРИО

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

01.11.2015 22:56

Јесте Васиљевиц написо о Рајку јавно, али није довољно посвадјо своје родјаке, кријуци се иза лазних имена, тако да му то за сад иде одлицно. Има тај матријала за свакога знао га или не, као да мора писати истину, за све сто је објавијо до сад у вецини слуцајева је лаз и измисљотина. Јадни смо ми кад овако насједамо на тудје глупости, дно дна.

Name

мишу мој

02.11.2015 18:16

Тај да је паметан, али није, отишао би у мишју рупу и ту остао до краја живота, могао би да стане.

Name

биг

02.11.2015 09:18

Колико ја видим,Васиљевицу је Рајко битан,а родјаци су небитни у овој прици,не би он тросио енергију на родјаке анонимусе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

02.11.2015 12:36

Мозда, али је ипак испрозиво 50 особа без икакве потребе, вјероватно мисли да популарност расте ако уједас и лајес као цуко из заре а не излазис на бијел дан.

Name

Зара

02.11.2015 13:47

Колико видим Васиљевиц је ту кад год позели, али се индустријалци тада склоне.

Name

За микија

02.11.2015 13:49

Горане Сарицу, објавио а не објавиЈо. За 11 година факултета си толико требао науцити.

Name

мила

02.11.2015 17:39

Данас сам била у Дому здравља у Сековицима са тетком од браце Васиљевиц, то је родјена сестра од њиховог оца, па ако кога занима како је она просла и какве је батине добила од свог братица и ста су јој са стана урадили кад су јој провалили у њега и ста су однијели. Све је било на Суду, али је све затаскано, кроз сузе говори тетка. Ако некога занима нека сврати до тетке или до Суда и нека види праву истину.

Name

Теби сто си била

02.11.2015 20:05

Тетка им је у пензији вец пет година, али не ради на уговор као Сариц стари цуко

Name

Тетка

02.11.2015 20:10

Није Сарицу оставио тетку као ти кад је остала у квару на Дивицу, а добро те дан раније даривала на свадби. А родјак Јуросевиц је најурен из теткиног стана из Београда. Удјелила зена коме це оставити стан па раскинула угвор о издрзавању.

Name

Милићи

02.11.2015 16:04

Научио га је тата Сара да лиже г....е као што је и он радио цијели живот, а то ради и данас дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

02.11.2015 18:12

Ови људи нису имали мрље у свом зивоту док им ова багра од сестрица не загорца зивот, свој то свом нај боље уради. Све продје, па и ово це, да ли це икад доци по дану у Милице или це увјек по ноци и крити се по збуњу.

Name

обичан грађанин- нико из полиције

02.11.2015 18:22

Васиљевићу препоручујем да промјени пол, кад се понаша као жена, нека нас ни визуелно не заварава. Дође у Милиће слика се скочи у ауто и побјегне, сједи нећемо ти ништа, ко си ти да би неко прљао руке , а ако шта покушаш е поносаћемо се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

02.11.2015 19:11

Тај лафинас се лазно преставља, мозда је вец пол промјено цим се овако понаса, овако се ни најкилавије муско не би понасало. Ово је брука и срамота ко све панталоне носи, за њега је сукња, јос се дрзи за мамину сукњу. Јадна је мајка сто га роди.

Name

Хахаха

02.11.2015 19:24

Јунаци ку***те се именом и презименом,немојте бити ко Сарици и Јуросевици. Хвала

Name

Мима

02.11.2015 19:37

Васиљевицу легендо Милица, удри гамад. Немој бити пицка као Сарици и Јуросевици сто се дрзе за зенину сукњу

Name

милици

02.11.2015 19:33

Горан Сариц постао много зезнут тип, поцео и да пријети родјацима ,ха, ха, ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

02.11.2015 20:39

Много сте фронтова отворили, није вам ово требало, превелики залогај. Не зиви се само данас. Позз

Name

Их

02.11.2015 22:16

Заболи сарића ку.ац за такве дебиле

Name

пиш живи

02.11.2015 20:15

Није ни мима п..ка као ни Васиљевић, за мими...е Сарићи и Јурошевићи су господа. Како ми до сада није објављено ево да самом себи поновим можда овај пут и прође- Васиљевићу можда ти код Рајка лајање и прође, али код других неће, без обзира колико те штитили владајући у Власеници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

02.11.2015 21:22

Боји се Васиљевиц таквих јајара...хахаха, рекосе да сте покусали да га подсјетите

Name

Qодјо

02.11.2015 21:44

Јесте бели господин, него кад це Куласу паре да врати сто је укро, ил је мозда попадија баја потросила

Name

лазни

02.11.2015 21:59

Не, не, ти си господин,са лазним папирима, лазном знацком, лазним факултетом, лазном саобрацајном. Само полако

Name

Кријумцар

02.11.2015 22:49

Реце кријумцар

Name

Нови Сад

02.11.2015 22:57

И дилер дроге

Name

севда

02.11.2015 20:44

Питајте Бјелаца зна ли написати сва слова, а Горан је ваљда науцио на факултету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјак

02.11.2015 21:53

Него има ли бели јос ког родју да прица са њим осим саре дзукеле

Name

Их

02.11.2015 22:18

Севда, боље ти је да упутиш пар питања полицији у власеници очито је да су заспали

Name

Дукиц

03.11.2015 00:16

Правда за Рајка

ОДГОВОРИТЕ
Name

вртоце

03.11.2015 07:54

Каци ли бели глупан јос Рајкове пјесмице по хаусторима у Власеници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стид

03.11.2015 10:27

Срам вас било и једне и друге, све вас је лако препознати, надјите се па поубијајте биједе једне.

Name

циго

03.11.2015 08:21

Засто бели глупане откуца цигу да је разбио главу Мимицу. Засто смрадино ниси прелазио у Србију пар година итд. ........., И ко ти ово писе кад ти ни знас цитати ни писати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бруке

03.11.2015 08:38

Е бруке и родјака и фамилие сто се воле

Name

Ујак

03.11.2015 09:06

Макар се јавно не брукајте да вам се народ не смије

Name

Ујак

03.11.2015 11:13

Пуу дзукеле и изроди, стидите се, Милици вам се смију и једним и другима