Михајловић: Балотели? Не знам кад че се вратити

Тренер фудбалера Милана Синиша Михајловић рекао је да не зна када ће нападач росо-нера Марио Балотели да се врати на терен.

Фудбал 29.10.2015 | 11:20
Михајловић: Балотели? Не знам кад че се вратити

Балотели је повредио препоне крајем септембра и претпостављало се да ће кратко паузирати, медјутим, његов опоравак пролонгиран је на неодредјено време.

"Бол у мишићима продје, а онда се врати. Лекари настоје да реше овај проблем и решиће га. Покушавали су многе ствари како би санирали повреду, али Балотели је тренутно неспособан за рад. Ја не знам када би он могао да се врати у тим", рекао је Михајловић, а преноси Скај Италија.

Српски стручњак на удару је критика након неубедљивих игара Милана и бројни медији спекулишу да би ускоро могао да добије отказ.

Трофејни клуб у недељу је на домаћем терену тешком муком победио Сасуоло (2:1) и после девет одиграних кола налази се у средини табеле италијанске Серије А са седам бодова заостатка за водећом Ромом.

Милан у наредној утакмици дочекује у среду екипу Кјева, а од исхода тог меча вероватно зависи и Михајловићева судбина на клупи седмоструког првака Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар