Куп - На "Синђи" окршај другара: "Бата" против "Друле"!

"Желимо да на најбољи начин стартујемо против екипе на чијој клупи седи велики партизановац Бата Мирковић, биће занимљиво", каже Друловић пред дуел Синђелић - Партизан.

Фудбал 28.10.2015 | 10:00
Куп - На "Синђи" окршај другара: "Бата" против "Друле"!

Љубинко Друловић против Зорана Мирковића?

Углавном су били на истој страни, што у репрезентацији Југославије, што тог пролећа 2004. у Партизану, када се Мирковић после паузе од шест месеци вратио профи фудбалу.

У среду у 13 часова биће на супротним странама - "Бата" као тренер Синђелића, "Друла" као тренер Партизана. Повод - шеснаестина финала Купа Србије.

"Значајна утакмица за нас, амбиције су нам највише, финале и да из њега изађемо као победници. Желимо да на најбољи начин стартујемо против екипе на чијој клупи седи велики партизановац Бата Мирковић, биће занимљиво", рекао је Друловић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Он је најавио да ће бити промена у тиму и да ће пружити прилику играчима који нису имали превише прилика да играју.

"Фаворити смо и то морамо да покажемо на терену. Неки играчи су заслужили шансу, на њима је да је искористе. Синђелић игра добро ове сезоне, има пар играча из Партизанове школе. Не волим пуно да експериментишем, али морам да поправимо реализацију и игру у одбрани".

Према његовим речима од повреда су се опоравили Абубакар Оумару и Грегор Балажиц.

Друловић наглашава да црно-бели озбиљно схватају такмичење у националном купу.

"Биће пуно препрека до финала, изненађења су увек могућа. Морамо да учинимо све да се не деси нама. Мој циљ је да припремим играче на најбољи начин", рекао је Друловић.

Он је додао да се није предао у борби за титулу првака, иако Црвена звезда има 16 бодова више.

"Свесни смо ситуације, Звезда има велику предност, али нисмо се предали. Желим да вратим екипи самопоуздање. Морамо да гледамо само себе и да побеђујемо како бисмо смањили предност. Има још много утакмица и морамо да верујемо у киксеве противника", истиче Друловић и додаје да верује у играче, иако је потпредседник Милорад Вучелић окривио њих за неуспехе.

Синђелић - Партизан, на углу Војислава Илића и Господара Вучића, среда у 13 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар