Партизан одговорио Крстајићу...

Немаш право да се јављаш кад си потрошио 3.000.000 евра, испао од Шамрока и највећи си креатор наших дугова! Милош Вазура подсећа да је бивши капитен имао плату од 1.000.000 евра, а да је по одласку из Хумске тужио црно-беле.

Фудбал 29.10.2015 | 08:00
Партизан одговорио Крстајићу...

Прозвани, браните се. Оптужио је Младен Крстајић управу Партизана за слабо пословање и резултатско посртање у Суперлиги, али су му из Хумске 1 експрено реплицирали и подсетили да је током руководећег мандата међу црно-белима направио један од најгорих прелазних рокова које Топчидерско брдо памти.

То каже Милош Вазура, генерални директор Парног ваљка, који се конкретним подацима вратио на период кад је бивши капитен, по завршетку играчке каријере, ускочио у фотељу спортског директора.
„Младен Крстајић је био спортски директор Партизана од јула до децембра 2011. и само за један прелазни рок потрошио је рекордних 3.000.000 евра. Довео је, између осталих, играче попут Едуарда и Андерсона из Бразила, не чије обештећење је потрошио 1.250.000 евра. На то је Едуарду дао плату од 300.000, а Маркешу 200.000 евра. А на њима клуб ништа није зарадио, јер су већ наредног лета отишли из Србије за џабе“, директан је Вазура.

Ту се не завршавају минуси којима актуелна управа Партизана оцењује рад Младена Крстајића.
„Саставио је тим који је испао од Шамрока, аматерске екипе. Једини је човек у историји клуба који је добио отказ због кршења Статуса и изношења нетачних података у јавност. О њему све говори да је тужио Партизан редовном суду, у спору којим потражује 300.000 евра, а за то нема никаквог основа. За оне који су заборавили, само да подсетим да је као играч, од 2009. до 2011. имао једну од највећих плата у историји клуба, у износу од 1.000.000 евра бруто. Сад се такав Младен Крстајић јавља и позива на 5. октобар у Партизану, а заборавља да је услед наведених чињеница управо он један од највећих креатора дугова од 15.000.000 евра, које смо затекли прошле зиме“.

Наводећи разлоге незадовољства поводом учинка актуелних челника Младен Крстајић је рекао да „нису мачку с прага шутнули“ и навео даму смета што се против садашњег стања у клубу не оглашавају легенде.
„Мислим да је Крстајић последњи који би требало да се јавља да прича о Партизану. Наш клуб данас има шест бодова у групној фази Лиге Европе и реалне шансе да презими на међународној сцени. Људи то препознају као успех. Управа је учинила све да од 1. јанруара, кад смо преузели клуб, Партизан функционише нормално. Свесни смо кризе резлтата у Суперлиги, покушавамо да то променимо, али неко ко је, попут Младена Крстајића, направи онолике минусе у буџету нема право да се јавља и на овакавначин говори о Партизану“, закључио је Милош Вазура у блиц разговору за наш портал.

Коментари / 0

Оставите коментар