Напио се на стадиону, заспао у клозету...

...изгубио телефон и ципеле, пронашли га ватрогасци после седам сати...! Несвакидашњи доживљај навијача Барнслија током суботњег меча са Флитвудом.

Фудбал 28.10.2015 | 14:40
Напио се на стадиону, заспао у клозету...

Један навијач Барнслија, који је претерао у пиву на утакмици у суботу поподне, завршио је тако што се срушио у тоалету стадиона Оаквел и пробудио након седам сати.

Неименовани мушкарац у раним двадесетим годинама пробудио се око 23 часа и успео некако да изађе из клозета након чега су алармиране власти јужног Јоркшира. У моменту чим су сигурносне службе стигле на стадион, навијач, који је пре тога изгубио мобилни телефон и ципеле, седео је на крову тоалета и дозивао помоћ.

Портпарол ватрогасне службе у Барнслију признао је да је та служба интервенисала.
„Добили смо позив да дођемо на Оаквел, али се раније обично радило о лажној узбуни. Али смо се појавили тамо и видели тог младог момка на крову тоалета који је пробао да привуче нашу пажњу. Морали смо да користимо мердевине да би смо га скинули доле. Није има ципеле, а изгубио је и мобилни телефон, као и шешир. И више је бринуо због шешира, јер се види да је фино обучен момак“, истакао је портпарол ватрогасне службе.

Барнсли је у суботу изгубио пету узастопну утакмицу у Лиги 1 (трећа лига), а кобан по њих био је нападач Флитвуда Џејми Проктор.
„Знам да је Барнсли опет поражен, али то сигурно није разлог да се човек толико одузме. Ситуација је поприлично срамотан за овог момка, али му је и добра лекција за убудуће, коју сигурно неће брзо заборавити“, закључио је представник ватрогасаца.

Коментари / 0

Оставите коментар