Свето мјесто гдје столује Врховни анђео

Колико је Косово и Метохија битан део наше историје и колико је та света земља срасла са српским народом говоре и бројна пророчанства мудрих стараца који су са запањујућом тачношћу предвидели догађаје који су се десили претходних 15 година.

Србија 26.10.2015 | 17:00
Свето мјесто гдје столује Врховни анђео

Да је Космет, тј. Косово света земља говори и оно на шта је указала Адела Маргот, оснивач Нове психонеуролингвистике и припадница Махикари покрета, духовног покрета насталог на основу објава једног просветљеног Јапанца.

Анђеоски језик

Оснивач Махикари покрета, Сукуинуши Сама, објаве је добијао на старојапанском језику, данас већ готово једва познатом и једва разумљивом.

Преносиоцу објава је из духовних сфера речено да је то у ствари “анђеоски језик”.

У молитвенику покрета, сачињеном од објављених молитава, у једној под називом КАМИ МУКИ САНЂИ – Објава духа о намерама Господњим, у којој се објашњава настанак света и ток одвијања Божијег плана – стоји дословно и ова реченица: Косова сеикинари, што би преведено на српски језик значило: Коњаник на белом коњу, а један од могућих превода је и Онај који столује и просуђује.

Госпођа Маргот је чврсто уверена да је у тој реченици баш реч о нашем Косову, и претпоставља да старојапански и српски језик имају исти духовни корен и значај. Према том језичком кључу, дакле, скривено прастаро значење речи Косово односило би се на божанског коњаника на белом коњу који столује и просуђује.

Према принципу нове психонеуролингвистике, каже се: "Овај простор и људи који у њему живе, имају велику важност за цео свет. Не зато што смо ми дали ту вредност простору, него што је то наш сам Васељенски Врховни Командант са титулом Годпод над војскама нашем простору наменио".

Популација која ту живи није небески народ него анђеоски, народ који је гласоноша, преносилац, представник, а сам овај простор је – простор где столује кроз своју присутност сам Врховни анђео.

Овај простор и људи који живе у њему представљају извориште многих догађаја у свету. То значи да, ако на овим просторима владају љубав и хармонија, они ће владати и у целом свету.

С друге стране, ако овде владају мржња и сукобљавање, то ће се одразити на цео свет”.

Извор: Србија данас

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ВЕРУЈЕМ

26.10.2015 17:42

СЛАВА И МИЛОСТ БЕЛОМ АНДЈЕЛУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

26.10.2015 18:07

И ја вјерујем све сто је добро и позитивно за цијли свјет.

Name

Михаило Микић

26.10.2015 18:40

Фреска бијелог анђела није на Косову и Метохији већ у манастиру Милешеву У коме су почивале мошти Првог СРБског Архиепископа и највећег Светитеља и Просветитеља СРБског Народа Светог Саве Немањића до њиховог одоношења и спаљивања на Врачару од стране Турака и потурчрњака Синан Паше коме мајка бјеше нажалост СРБкиња, а отац Арнаут, априла мјесеца 1595 године. За Православне СРБе из Босне и све њезине грађане манастир Милешево који се налази сада у СРБији је веома велики и важни историјски споменик културе не само због његове светости већ и због тога што се у манастиру Милешеву на гробу Светог Саве босански Краљ Твртко Први (1353-1391) као СРБин по својој народности,јер он беше синовац Краља Стефана и унук Краља Драгутина по његовој кћерки Јелисавету једни наследник лозе и Царске Круне Немањића, крунисао 1377 године за "Краља Босне и СРБије." Цар Душан Силни је омеђио и ујединио СРБске земље на Истоку и Југоистоку Балкана њиховим ОСЛОБАЂАЊЕМ испод Византије, а на Западу Балкана је то урадио Краљ Твртко Први. После смрти Краља Твртка Првог његова велика и моћна држава је доживјела судбину Душановог Царства!

Name

РадикалНО

26.10.2015 18:56

Пошаљите чланак Вучићу и његовим пајтосима да прочоитају... Кретени, посјекоше храст стар 300 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре михаило

26.10.2015 19:39

Хвала ти брате. Истину пишеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

27.10.2015 08:46

Бозе ми опрости! свака цаст икони Бели Андјео али ја сам путујуци светом имао сусрете са великим србским дамама, глумицама и спонзорусама скоро скоро свака је у спавацој соби имала икону бас од белог андјела, највецу је имала нека рада на Беверлy Хилсу у Лос Андлелосу. Засто ни сам не знам или мозда себе умисљају да су оне гренице и радодајке као боземиопрости неки бели андјели или лабудови а како ствари стоје свака цаст и постовање икони ове србкиње су биле само беле гуске које нападају боре.

ОДГОВОРИТЕ