Видео: Почиње НБА! Погледајте 10 најбољих потеза из предсезоне

Припремни мечеви у НБА су завршени и све је спремно за почетак најјаче лиге на свету. Уочи старта, заказаног за ноћ између уторка и среде, пред вама су десет најбољих потеза из контролних утакмица.

Кошарка 26.10.2015 | 11:40
Видео: Почиње НБА! Погледајте 10 најбољих потеза из предсезоне

Иако наших играча нема у овом одабиру најбољих потеза, они су наговестили током предсезонских наступа да ће оправдати позиве екипа из НБА.

Никола Јокић је у Денверу пружио одличне партије, а речи тренера Мајкла Малоуна да ће бити паклен играч довољно говоре о томе.

Наш репрезентативни центар, Бобан Марјановић наступаће за Сан Антонио. У последној припремној утакмици против Хјустона остварио је двоцифрен учинак од 10 поена, а забележио је још шест скокова и две систенције. Американци су одушевљени какву "звер" су добили.

Немања Бјелица је већ постао хит у Минесоти. После сваке утакмице, па чак и после тренинга навијачи, а и новинари имали су само речи хвале за нашег репрезентативца. Сигурно да ће од њега очекивати много у предстојећој сезони.

После предсезонских мечева све је спремно за старт. У ноћи између уторка и среде почиње НБА лига, а први на програму је меч Атланта - Детроит. Титулу брани екипа Голден Стејта.

Коментари / 0

Оставите коментар