Славен Билић: Жао ми је Муриња...

...али га је ипак победио!

Фудбал 25.10.2015 | 14:40
Славен Билић: Жао ми је Муриња...

Славен Билић је ове сезоне смрт за велике тимове.

Његов Вест Хем је победио Арсенал, Манчестер сити, Ливерпул, а у суботу је пао и Челси.

И то све у првих 10. кола Премијер лиге!

ПОВЕЗАНЕ ВИЈЕСТИ
Вест Хем пита велике: Ко је следећи?
И поред ових победа, Вест Хем има своје "бубице". Тим није победио далеко слабије ривале попут Борнмута, Сандерленда и Норича, а елиминисан је и у Лиги Европа од Астре. Међутим, то су навијачи Вест Хема експресно заборавили јер им хрватски тренер пружа оно што други нису могли, а то је такмичарске утакмице са највећим тимовима Премијер лиге - у којима они побеђују!

Пре саме утакмице Мурињо и Славен Билић говорили су о "обостраном поштовању" које имају један за другога, а Билић је испао и "џек" после пораза Челсија у коме "плавцима" ни срећа није била наклоњена.

"Прво Кијев, па Саутемптон, а сада ово - жао ми је Муриња... Са ове тачке гледишта све одлуке су ишле против њега. И ја бих кукао да смо ми били у питању, тако да му не замерам", рекао је медијима Билић после меча.

Први гол је поништен јер лопта није целим обимом прешла гол-линију (тачније прешла је 99%), а потом је гол Фабрегаса поништен због минималног офсајда. Касније је и Немања Матић добио црвени картон, па онда и Жозе Мурињо...

Господин Специјални је Билића купио смс поруком коју му је упутио након што је сазнао да га је Вест Хем ангажова. Билић је медијима испричао да се одмарао у Хрватској када му је стигла порука од Муриња, а број је набавио од Сенегалца Дембе Ба.

"Најуспешнији људи, најхаризматичнији људи, они који су најбољи у свом послу, они увек деле људе на оне које их воле и оне који их мрзе. Али како год мишљење имали о њему, не можете а да га не поштујете. Само погледајте његову биографију!", искрен је био Билић.

Коментари / 0

Оставите коментар