"Гроф" о Грујићу: Дуго нисам чуо да запад скандира!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је после победе над Борцем (4:2) да му је драго што је Марко Грујић добио овације навијача због добрих партија.

Фудбал 25.10.2015 | 15:20
"Гроф" о Грујићу: Дуго нисам чуо да запад скандира!

"Мислим да је за публику ово била најлепша утакмица у сезони. Код резултата 2:0 помислили смо да је крај, због чега су противнички играчи показали колико су психички јаки и стигли до изједначења. Ипак, вратили смо се у другом полувремену. Честитам Борцу и надам се да ће бити други, иако је Лалатовић изразио жељу да буду међу првих осам екипа".

'Гроф' је додао да је Срђана Плавшића на полувремену извео из игре јер су играчи Борца физички јачи у односу на њега.

"Плавшића сам заменио јер сам желео да ојачам игру. Здрав је, жив, али играчи Борца су физички доста јачи и нису му дозволили да се разигра. Хтео сам да ојачам везни ред и да Грујића ставим иза шпица где би могао да шутем угрози противника", рекао је црногорски стручњак и додао да после лоших игара на почетку првенства није имао времена да размишља.

Божовић је поручио га су га позитивно изненадили повици подрске Грујићу са западне трибине стадиона.

"И ја сам се зачудио ко их је пробудио, а то је урадио Грујић. Дуго нисам чуо да они неком скандирају и драго ми је због Грујића. Израста у феноменалног играча, а људи са запада углавном процене кад је неко добар", са осмехом је изјавио Божовић и прокоментарисао игре Виеире и Петковића.

"Виеира је важан играч за нашу игру јер даје сто посто од себе. Шпицеви су људи као и сви остали, некад дају гол, некад не. Петковић се вратио после изузетно тешке повреде. Није му лако, имао је операцију, пропустио је припреме и дошао касно. Он се бори и само је питање када ће заиграти сјајно", закључио је Божовић.

Звезда је забележила против Чачана (4:2) 12. победу у низу, па после 15 одиграних кола има чак 14 бодова више управо од тима Ненада Лалатовића, који је другопласирани.

Коментари / 0

Оставите коментар