Илиев: Увијек сам ту за Партизан, пријаће ми улога спортског директора!

Некадашњи нападач Партизана Ивица Илиев дефинитивно ће преузети улогу спортског директора црно-белих, баш као и што је најављено претходних дана. Промоција у понедељак или уторак.

Фудбал 25.10.2015 | 23:45
Илиев: Увијек сам ту за Партизан, пријаће ми улога спортског директора!

Могли бисмо да кажемо, Ивица Илиев враћа се у Хумску на велика врата, али ако ћемо држати до истине, љубимац “гробара” заправо никада није ни одлазио из Хумске. Откако је престао активно да се бави фудбалом, Ивица је стално у ложи стадиона Партизана и готово да не пропушта ниједну утакмицу бившег клуба...

У последњих неколико дана, као што је "Блиц" и најавио, управо се он искристалисао као решење за место спортског директора Партизана, али се још чека званична потврда.

- Годинама сам у фудбалу и просто сам се навикао да ништа није готово док се не потпише. Зато и не могу да конкретно причам о ономе што ме чека, међутим, могу да потврдим да би изузетно пријала та улога. Искрено, спреман сам и имам велику жељу да помогнем онолико колико је то у мојој моћи - каже Илиев за “Блиц”.

Како је најавио потпредседник Партизана Милорад Вучелић, Илиев ће бити промовисан у понедељак или уторак на Управном одбору.

- Заиста, за сада делује да је то - то, али сачекајмо одлуку Управног одбора. Обећавам, уколико се све заврши како треба, увек ћу и за навијаче и за медије бити отворен и максимално искрен. Без икаквих увијања. Такав сам био до сада, такав ћу бити и убудуће - поручио је Илиев.

Иначе, челници клуба из Хумске ће на том састанку по свему судећи улогу скаута поверити још једном некадашњем првотимцу клуба, Дамиру Чакару, који је по завршетку каријере имао и челну функцију у Рудару из Пљеваља са којим је у сезони 2009/2010 био првак Црне Горе. И после тога је остао у фудбалу, углавном трагајући за талентима из региона.

Подсетимо, Илиев и Чакар су били саиграчи у Партизану, заједно су пре 12 година играли у црно-белом дресу у Лиги шампиона, а пред њима ће бити задатак да припреме терен за предстојећи зимски прелазни рок у коме су црно-белима потребна појачања скоро у свакој линији тима.

Коментари / 0

Оставите коментар