БЛ: ХСВ у гостима тукао Хофенхајм!

Ласога и Диносауруси срушили Хофенхајм! Хамбургер славио минимално у сјајном уводном мечу 10. кола Бундеслиге.

Фудбал 24.10.2015 | 10:00
БЛ: ХСВ у гостима тукао Хофенхајм!

Хамбургер се опет буди. Славни клуб са севера Немачке почео је да побеђује утакмице које је раније унапред губио, па се са гостовања у Хофенхајму вратио са три велика бода – 0:1 (0:0).

Човек одлуке био је Пјер Мишел Ласога који је у 87. минуту искористио пас Шиплока и донео велику радост навијачима Диносауруса који су у великом броју (њих чак 3.000) допутовали вечерас на гостовање у Хофенхајм.

Трећа победа Хамбургера на гостовањима ове сезоне била је чиста и заслужена, а треба истаћи да је гостима у последњих двадесетак минута посао био знатно олакшан јер је Босанац Ермин Бичакчић искључен у 68. минуту.

Хамбург је имао много прилика, испромашивали су се вечерас поштено фудбалери Бруна Лабадије, посебно је предњачио Луис Холтби, који у неколико наврата ни са пар метара није успевао да савлада голмана домаћих Баумана. Ипак, у финишу се Ласога лепо снашао у акцији пред голом домаћих и поготком донео важна три бода ХСВ-у.

Хофенхајм се с друге стране дефинитвно налази у проблемима, поражен је кући трећи пут ове сезоне, па је пред изабраницима тртенера Гиздола тежак задатак у наставку сезоне. Може немачког стручњака да храбри како су се држали са играчем мање у финишу, али нису успели да издрже до краја.

БУНДЕСЛИГА – 10. КОЛО

Петак

Хофенхајм – Хамбургер 0:1 (0:0)
/Ласога 87/

Субота

15.30: Леверкузен – Штутгарт
15.30: Бајерн – Келн
15.30: Дармштат – Волфзбург
15.30: Хановер – Ајнтрахт
15.30: Мајнц – Вердер
18.30: Инголштат – Херта

Недеља

16.30: Дортмунд – Аугзбург
18.30: Менхенгладбах – Шалке

Коментари / 0

Оставите коментар