Миске: Мој повратак би донио немир у "Змајеве"!

Звјездан Мисимовић је потврдио да је био на корак од повратка у репрезентацију Босне и Херцеговине, али је у посљедњи тренутак преломио и захвалио се на позиву селектору „змајева“ Мехмеду Баждаревићу.

Фудбал 24.10.2015 | 20:40
Миске: Мој повратак би донио немир у "Змајеве"!

У интервјуу за сарајевски „Дневни аваз“ фудбалер кинеског Гуижу Ренеа је изјавио да би волио да се врати у екипу БиХ и да је често на ту тему разговарао са популарним Мешом, посебно у посљедња два мјесеца.

За утакмице са Велсом и Кипром је „преломио“ у посљедњем тренутку и није дошао, а прича о његовом могућем повратку увијек је актуелна, посебно сад пред бараж заодлазак на ЕУРО 2016.

„Не знам, волио бих се вратити, али бојим се да би мој повратак више донио немир него што бих помогао репрезентацији. Не знам, видјећемо још. Има до утакмица баража са Републиком Ирском још времена, сад се борим да с клубом изборим опстанак“, изјавио је Мисимовић.

Некадашњи „мозак“ репрезентације БиХ је одиграо 84 меча у дресу „змајева“ и донедавно био рекордер по броју наступа, али је сусретом у Никозији против Кипра, титулу рекордера преузео Емир Спахић.

Коментари / 0

Оставите коментар