Тошић без фудбала због хулигана и ТРИ ПРСТА!!!

Репрезентативац Србије Душко Тошић и даље је жртва шиканирања у свом Бешикташу, јер је са три подигнута прста славио гол против селекције Албаније.

Фудбал 26.10.2015 | 10:00
Тошић без фудбала због хулигана и ТРИ ПРСТА!!!

'Орлови' и Албанци састали су се средином месеца у Елбасану у оквиру квалификација за Европско првенство у Француској 2016. године, а леви бек Србије је приликом прославе поготка Александра Коларова, за коначних 2:0, подигао три прста.

Претње на друштвеним мрежама кренуле су одмах по окончању меча, а, иако се Тошић убрзо извинио на свом званичном инстаграм профилу, нико није могао ни да претпостави да ће клуб из Истанбула стати на страну хулигана, пре него свог првотимца.

Ту је био само почетак проблема јер су се увреде и претње наставиле из дана у дан. Затим су навијачи турског клуба одлучили да дођу на тренинг и директно вређају Србина, наочиглед његових саиграча и струлчног штаба, да би га пред меч са Ризеспором позвали испред трибине и махали заставом Албаније.

Душко није одреаговао на провокацију, мирно се окренуо и наставио загревање, а није правио проблеме ни због натписа на друштвеним мрежама да ће му 'заклати породицу' и 'да ће му сломити прсте ако их буде подизао као у Елбасану'.

Цела ситуација достигла је врхунац када је тренер Бешикташа Шенол Гунеш одлучио да стандарног првотимца (одиграо свих шест утакмица у националном првенству) и једног од најбољих играча тима остави на клупи, док пред дуел Лиге Европе против Локомотиве из Москве није био ни у протоколу.

Срамота. А можда је то и блага реч.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пишите ћирилицом

26.10.2015 09:09

Мржња је дозвољена у империјалистичкој демократији. Посебно ако им пркосиш, а камоли ако побједиш. Да смо изгубили, неби ово ни споменули.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фудбал и политика

26.10.2015 09:13

Као прво, о фудбалским вјестинама Тосица небих. Прави спортиста, музицар, глумац и остали умјетници це показати своју велицину кад се ставе изнад политике. Пјевање химне је ДУЗНОСТ или носење ЗАСТАВЕ али прослава након гола или представе са 2 или 3 или висе прстију нема мјеста нигдје. То се ради на политицким скуповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каква срамота?

26.10.2015 09:16

Сам је отисо тамо ко му је крив,три прста и треба да дузе неце два толико клубова има не морате у турску иц идиот. Никад не заборави ко ти је био дјед! И освјестите се једном ми заједно не моземо и тацка,ста ту има да се размисља и расправља...

ОДГОВОРИТЕ