Бразилци спремни за вјечити дерби Јужне Америке!

Кака, Нејмар, Хулк и Даглас Коста нападају Аргентину! Селесао 13. новембра од 23.00 гостује у Буенос Ајресу, у вечитом дербију Јужне Америке, док ће четири дана касније на Маракани дочекати Перуанце.

Фудбал 23.10.2015 | 23:00
Бразилци спремни за вјечити дерби Јужне Америке!

Селектор Бразила Карлос Дунга саопштио је списак играча за предстојеће квалификационе мечеве за Светско првенство у Русији против Аргентине и Перуа 13. и 17. новембра.

Селесао 13. новембра од 23.00 гостује у Буенос Ајресу, у вечитом дербију Јужне Америке, док ће четири дана касније на Маракани дочекати Перуанце.

У национални тим Бразила враћа се Нејмар, коме је истекла суспензија, а на Дунгином списку налазе се и проверени асови потпут Рикарда Каке и Данија Алвеса. Коментаре у тамошњим медијима поново ће изазвати изостављање Фелипе Кутиња и Лукаса Моуре.

Списак Бразила изгледа овако:

ГОЛМАНИ: Жеферсон (Ботафого), Алисон (Интернасионал), Касио (Коринтијанс);

ОДБРАНА: Дани Алвес (Барселона), Давид Луиз (ПСЖ), Марсело (Реал Мадрид), Миранда (Интер), Данило (Реал Мадрид), Марикњос (ПСЖ), Жил (Коринтијанс);

ВЕЗНИ РЕД: Кака (Орландо Сити), Оскар (Челси), Луиз Густаво (Волфзбург), Вилијан (Челси), Елијас (Коринтијанс), Фернандињо (Манчестер Сити), Даглас Коста (Бајерн Минхен), Лукас Лима (Сантос), Ренато Агусто (Коринтијанс);

НАПАД: Нејмар (Барселона), Хулк (Зенит), Рикардо Оливеира (Сантос).

Коментари / 0

Оставите коментар