Срнић: Да завршимо сезону дуплом круном!

Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић рекао је да екипа не сме да се опушта у борби за титулу, иако има 11 бодова предности у односу на Борац.

Фудбал 23.10.2015 | 11:20
Срнић: Да завршимо сезону дуплом круном!

Срнић је био херој 11. узастопне победе црвено-белих пошто је у среду постигао сва три гола у победи против Војводине у Београду.

"Утакмица против Војводине била је као из бајке. Постигао сам хет-трик, забележили смо 11. узастопну победу, играли смо добро и на крају се одлично провели на концерту. Ово ми је, иначе, од повратка у клуб тек други меч на Маракани, после вечитог дербија. Захвалио бих се саиграчима који су ми асистирали. Не бих заслуге пребацивао само на мене јер смо фантастична екипа која на сваком мечу промовише новог јунака", рекао је Срнић за клупски сајт.

Крилни фудбалер додао је да у овом тренутку не размишља докле ће трајати тријумфална серија у домаћем шампионату.

"Идемо из меча у меч, звучи као фраза, али тако је. Волео бих да крај серије буде у мају и да сезону завршимо "дуплом круном". Међутим, има још много да се игра, нисмо ни до пола првенства стигли. Предност коју имамо у односу на ривале јесте велика, али могли бисмо да кажемо да смо наслову првака близу у случају да се бодови не деле", навео је Срнић.

Наредни ривал црвено-белих биће Борац, који предводи бивши играч и тренер Звезде Ненад Лалатовић, због чега Срнић позива на опрез.

"То це бити још један тежак меч у низу. Играмо на свом стадиону, фаворити смо због игре и свега што приказујемо у овом првенству. Медјутим, Борац је другопласиран на табели, тако да ћемо утакмици приступити максимално озбиљно и, надам се, освојити нова три бода", закључио је 23-годишњи играч.

Срнић се летос из Чукаричког вратио у Црвену звезду, у којој је прошао омладинску школу, а до сада је стрелац био још на мечу против Јагодине.

Коментари / 0

Оставите коментар