ЛЕ - Валверде: Значио би нам и бод против Партизана!

Тренер Атлетика из Билбаоа, Ернесто Валверде рекао је да би његовом тиму значило да победи Партизан у трећем колу Лиге Европе (четвртак, 19.00) и сматра да његове фудалере очекује тешка утакмица.

Фудбал 22.10.2015 | 08:40
ЛЕ - Валверде: Значио би нам и бод против Партизана!

"Утакмица није одлучујућа, али би нам значила победа или бар бод, пошто смо једну утакмицу изгубили. Бодови су увек битни и надам се да ћемо решити утакмицу у нашу корист. Шпанска и српска лига не могу да се пореде, али чињеница је да у Партизану има много младих квалитетних играча, који су мотивисани у Европи", рекао је Валверде.

Партизан је победио у обе претходне утакмице, док је Атлетик забележио победу и пораз. Тренер није желео да одговори да ли ће нешто мењати у начину игре у односу на утакмицу за викенд, када је његов тим у првенству одиграо 2:2 са Депортивом.

"Увек је могуће да ће доћи до промена, али не могу ништа конкретно да кажем јер не желим ништа да откривам ривалу. До промена увек може да дође", рекао је Валверде.

Он није могао да одговори на питање да ли очекује да ће промена тренера у Партизану нешто значити.

"Не располажемо са довољно података, јер смо видели само једну утакмицу, а у њој нисмо приметили никакве важније проимене. Тренери имају свој стил и он се увек види, а видећемо шта ће ова промена значити за играче", рекао је Валверде.

Дефантивац Микел Баленсијага поручо је да се нада да његовом тиму овог пута неће фалити среће, као у неким ранијим мечевима.

"Ово је веома важна утакмица, трудићемо се да од почетка играмо како треба и трудићемо се да освојимо три бода. Имам добар осећај што се тиче ве утакмице, без обзира што понекад немамо среће кад играмо у гостима. Није исто када се игра код ку еи у гостима. Сада морамо да се изолујемо од свега и концентришемо на своју игру", рекао је Баленсијага.

Он је оценио да је Андрија Живковић најопаснији играч ривала и казао је да ће морати да му се посвети посебна пажња.

Коментари / 0

Оставите коментар