"Министар одбране" опет чува Србију!

Селектор Дејан Перић договорио се са голманом Дарком Станићем да опет обуче дрес националног тима! 

Остали спортови 20.10.2015 | 15:40
"Министар одбране" опет чува Србију!

Дејан Перић озбиљно припрема тим за Европско првенство у Пољској почетком наредне године. Жели да Србија игра у најјачем саставу, због чега је активирао играче који већ неко време не играју за репрезентацију.

Прво се договорио са Жарком Шешумом, а потом је утаначен и повратак Дарка Станића, популарног "министра одбране" на гол "орлова".

"Разговарали смо дуго, конкретно и јасно. Наше визије се у потпуности поклапају, у интересу су рукомета и Дарко ће моћи да помогне репрезентацији на ЕП у Пољској. Он има велику жељу и богато искуство, а то је добитна комбинација. Веома сам радостан што ћемо сарађивати. Драго ми је што смо урадили све што је потребно пред ово, за нас изузетно важно такмичење, па остаје само да се наше вредности, рад и труд материјализују у Пољској у јануару", поручио је за "Спортски журнал" селектор Дејан Перић.

Европски шампионат у Пољској игра се од 15. до 31. јануара у четири града у Пољској, а Србија ће наступати у групи А заједно са селекцијама Француске, Македоније и домаћина.

Коментари / 0

Оставите коментар