Видео: Тренер Олимпијакоса одбио да сједи крај Ђорђевића!

Јанис Сферопулос демонстративно је напустио конференцију за новинаре после атинског дербија. "Нећу крај оних који ми псују сараднике". Сале: "Ништа ми нисмо почели".

Кошарка 20.10.2015 | 17:40
Видео: Тренер Олимпијакоса одбио да сједи крај Ђорђевића!

И у другом атинском дербију, Панатинаикос Саше Ђорђевићаостварио је победу над најљућим ривалом, Олимпијакосом.

Велики дерби пратила је уобичајено огромна тензија, а после меча је избила свађа двојице српских тренера.

Одмах након утакмице, на центру терена, у близини судија, Милан Томић - први асистент Јаниса Сферопулоса, шефа струке Олимпијакоса, пришао је арбитрима и застао крај Ђорђевића.

Судећи према снимку, нису имали пријатан разговор након што му је нови тренер Панатинаикоса рекао да престане да протестује.

У Олимпијакосу нису хтели да лако пређу преко те расправе, па је Сферопулос на конференцији за новинаре инсистирао да су Ђорђевић и играч "зелених" Ник Калатес вулгарно вређали Томића.

"Одбијам да седим крај људи који псују очеве и мајке мојих асистената", рекао је тренер грчког првака.

Ђорђевић је одговорио кратко:

"Шта се догоди на терену - тамо и остаје. Ми нисмо ништа започели. Реаговао сам на то шта је рекао. Нисам плаћен да их рекламирам", био је Ђорђевићев коментар.

Томић је дао после утакмице изјаву за телевизију Нова:

"Жалио сам се на суђење и уследила је реакција људи из Панатинаикоса који су нас псовали и вређали. То нису речи које смем јавно да изговорим. Био је ту и Калатес и мислим да је њихова реакција била неприхватљива"

Овако је изгледала конференција:

Коментари / 0

Оставите коментар