ЛЕ: Друловић без пола тима пред Билбао!

Фудбалери Партизана у четвртак настављају европску авантуру, дочекују Атлетик Билбао, али Љубинко Друловић неће имати мира.

Фудбал 20.10.2015 | 16:00
ЛЕ: Друловић без пола тима пред Билбао!

У тријумфу над Јавором (3:2) на дебију на клупи црно-белих, Друловић је остао без двојице задњих везних играча због повреда, па неколико дана уочи доласка Баска нема скоро пола тима.

Пре Дарка Брашанца (задња ложа) и Марка Јевтовић (колено), који су страдали у недељу, повређени су већ били Стефан Бабовић, Абубакар Умару, Саша Илић, Грегор Балажиц, те Лазар Ћирковић.

Брашанца очекује пауза од 2-3 недеље због повреде мишића задње ложе, Јевтовићу нису страдали лигаменти, али ће сигурно пропустити Билбао.

Са тимом и даље не тренирају Илић и Ћирковић, док би за утакмицу у четвртак могли бити спремни Бабовић, Умару и Балажиц, који су почели да раде са саиграчима.

Уз то, Александар Субић је суспендован због црвеног картона у Немачкој.

Партизан има најбољи старт у Европи у последњих неколико деценије, забележио је две победе па је лидер групе Л. Билбао је забележио по тријумф и пораз, али је што због историје што због лиге из које долази и даље велики фаворит.

Баски ће у Хумској бити јачи за једног од најбољих играча у последњих неколико година, након шестомесечне паузе због повреде на терен се враћа талентовани крилни нападач Икер Муниаин.

Утакмица Партизан Атлетик Билбао игра се од 19 часова, а карте се могу наћи у продаји од 1.000 динара.

Лига Европе, група Л (19х):
Партизан – Атлетик Билбао
АЗ Алкмар – Аугзбург

Табела:
1. Партизан 2 2 0 0 6:3 6
2. Атлетик Билба 2 1 0 1 4:3 3
3. АЗ Алкмар 2 1 0 1 4:4 3
4. Аугзбург 2 0 0 2 2:6 0

Коментари / 0

Оставите коментар