Смањење облачности, температура до 18 °Ц

Данас у јутарњим сатима киша се очекује на југу и истоку земље. У осталим подручјима локално може пасти мало кише. У другој половини дана на југу и западу земље смањење облачности, а у осталим подручјима ће преовладавати претежно облачно вријеме.

Босна и Херцеговина 20.10.2015 | 07:52
Смањење облачности, температура до 18 °Ц

Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјеверозападног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 4 и 8 °Ц, на југу земље од 10 до 14 °Ц. Највиша дневна температура ваздуха између 8 и 12 °Ц, на југу земље од 14 до 18 °Ц.

У сриједу у Босни и Херцеговини претежно облачно вријеме. У Босни по котлинама се очекује магла прије подне. Вјетар слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. У Херцеговини умјерено јака бура. Најнижа јутарња температура већином између 2 и 6 °Ц, на југу земље од 6 до 10 °Ц. Највиша дневна температура ваздуха између 8 и 13 °Ц, на југу земље од 14 до 18 °Ц.

У четвртак у Босни и Херцеговини облачно вријеме. У Босни углавном са слабим падавинама. Више падавина се очекује у Херцеговини, и источним подручјима Босне. Вјетар умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 2 и 6 °Ц, на југу земље од 7 до 11 °Ц. Највиша дневна температура  између 7 и 12 °Ц, на југу земље до 14 °Ц.

Извор: НН

Коментари / 0

Оставите коментар