Преокрет: Гвардиола остаје у Бајерну?!

Председник Бајерна поистоветио Манчестер сити са "изазовном удавачом".

Фудбал 19.10.2015 | 23:00
Преокрет: Гвардиола остаје у Бајерну?!

Иако су европски медији већ добро утврдили механизам по коме ће Пеп Гвардиола по истеку уговора (лета 2016) преузети Манчестер сити, а у Бајерну га наследити Карло Анћелоти, са званичног места стиже изјава која ће многе натерати да све то ставе под знак питања.

Карлхајнц Румениге, председник гиганта са Алијанц арене, поручио је да са Гвардиолом тек треба да прича о његовој професионалној будућности, али да га се клуб неће лако одрећи.

"Јасно је да га напољу чекају прилично изазовне удаваче, али ми се надамо да ће Пеп остати у Бајерну. Раније сам најавио наше разговоре за другу половину 2015. Тај разговор се још није десио, али ће се десити, вероватно у децембру", поручио је Румениге.

Гвардиола је преузео Баварце лета 2013, након што су под вођством Јупа Хајнкеса освојили Лигу шампиона и оба домаћа трофеја.

Он је за две године узео "само" две титуле првака Немачке и један Куп, док је у Лиги шампиона Бајерн оба пута заустављен у полуфиналу и то од стране будућих освајача елитног такмичења, Реала и Барселоне.

То га је навело да изјави како ће отићи са клупе Бајерна уколико осети да ће то користити екипи и клубу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бозо

19.10.2015 21:32

добро је да нисте написали даце михајловиц доц тренирати баyерн

ОДГОВОРИТЕ