Видео - Цана: Сулудо је да српски фудбалери испаштају…!

Капитен албанске репрезентације Љорик Цана рекао је да му је жао српских фудбалера због инцидента са дроном пре годину дана.

Фудбал 20.10.2015 | 00:00
Видео - Цана: Сулудо је да српски фудбалери испаштају…!

Утакмица између Србије и Албаније на стадиону Партизана прекинута је крајем првог полувремена, када се изнад њега појавио дрон који је носио заставу такозване Велике Албаније.

Када је српски репрезентативац Стефан Митровић кренуо да спусти дрон и заставу, на њега су кренули албански фудбалери, што је довело до реакције навијача, који су улетели на терен да се обрачунају.

У документарном филму који је снимио сајт “Цопа90”, говорили су актери тог догађаја, укључујући Исмаила Морину, који је пустио дрон. Управо у њему, Цана је открио да му је било жао српских фудбалера, али и да се уплашио за своје саиграче, јер ситуација није била безазлена.

“Највише ми је жао српских фудбалера јер нису ништа урадили, изашли су на терен и представљали своју земљу, а на крају су изгубили утакмицу са 3:0 јер су нас њихови навијачи напали. То је сулудо”, рекао је Цана, “Схватили смо шта се дешава када смо видели боје и симболе, да то није албанска застава. Када смо видели да навијачи покушавају да нас нападну, било је јасно да се све отело контроли. Био сам уплашен за своје играче, да будем искрен. Долазили су са свих страна. Српска полиција је мислила да је неко од нас унео дрон, што је била бесмислица, претресали су нам све ствари, што није имало смисла”.

Коментари / 0

Оставите коментар