Стаховски испрозивао Бушар и женски тенис!

Украјински играч Сергеј Стаховски поново је прозивао тенисерке, а овога пута на тапету му се нашла Канађанка Јуџини Бушар.

Тенис 17.10.2015 | 20:20
Стаховски испрозивао Бушар и женски тенис!

Стаховски, који је ове године у центар пажње дошао сексистичким изјавама и коментарима на рачун хомосексуалаца, сада је поново покренуо причу о наградном фонду у мушком и женском тенису.

Бушар је поднела тужбу против Тениске асоцијације Сједињених Држава због потреса мозга који је задобила у паду у свлачионици на УС опену.

Она је морала да се повуче са последњег Грен слема сезоне пред свој меч четврте рунде, а потом се вратила на терен у Пекингу, да би осетила проблеме са вртоглавицом. Сада тражи одштету од организатора УС Опена и Националног тениског центра у Њујорку.

Реакцију на овакав потез Канађанке имао је Украјинац који је на ’Твитеру’ окачио још један не баш умесан коментар.

„Бушар тужи УС опен за немарност. Изгледа ипак да она после свега жели да буде у Топ 10 у 2015. години по заради од турнира“, написао је Стаховски на свом профилу уз три насмејана емотикона.

На реплику у којој је писало да му фали професионализма и поштовања према играчицама са WТА Тура, Сергеј је одговорио:

„То је дискутабилна изјава. Имам много поштовања према WТА играчицама. То је тежак спорт, али нема никакве везе са АТП (мушким тенисом).“

Очекивано, уследио је низ прозивки на рачун 63. тенисера света, а када му је сугерисано да би вероватно и сваки тенисер тужио турнир на којем је добио потрес мозга због пада у свлачионици, Стаховски се још једном огласио.

„Можда би требало да тужим своје родитеље сваки пут када се оклизнем на терену јер ме нису научили како да исправно ходам???“, наставио је момак из Кијева.

До сада није било реакција кровних организација мушког и женског тениса, али познајући Стаховског, он неће стати са прозивкама упућеним колегиницама.

Коментари / 0

Оставите коментар