Божовић: Не смијемо се сад опуштати!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да његова екипа не би требало да се опушта пред наставак првенства, а поготово не против Рада у суботу.

Фудбал 17.10.2015 | 12:40
Божовић: Не смијемо се сад опуштати!

"Не бисмо смели да се опуштамо, а поготово не против Рада, где бисмо победом потврдили предност на табели и било би нам много лакше у наредним утакмицама. Систем такмичења је такав да можда једино 20 бодова предности нешто гарантује, а када се то преполови, ни то не представља неку предност", рекао је Божовић

Звезда има осам бодова предности у односу на другопласирани Борац и 11 у односу на браниоца титуле Партизан, али у среду није играла ванредно коло, већ ће тај меч са Војводином одиграти следеће среде.

"Утакмицу са Војводином смо померили због младе репрезентације, у којој смо имали и три играча и која је играла у уторак. Врло интересантан календар такмичења. Мислим да се једино у Србији коло играло у среду. Било би добро да после паузе забележимо победу, али мораћемо да будемо опрезни, Рад је незгодан противник", рекао је Божовић.

Тренер је казао да је Идан Веред повредио задњу ложу и да неће играти, као и да је неизвестан наступ Александра Луковића, али је додао да ће он "вероватно играти".

"Остали су мање-више живи и здрави", додао је тренер Звезде.

Он је на новинарско питање како гледа на промену тренера у Партизану кратко одговорио: "Не гледам уопште".

Новинари су тренера питали и о наводима црногорских медија да ће преузети репрезентацију Црне Горе.

"То сам прочитао у Вијестима, али се мени нико није обратио. То је оно 'ако би баба била ђед'", рекао је Божовић.

Утакмица Рад – Црвена звезда игра се у суботу од 13 часова на Бањици.

Коментари / 0

Оставите коментар