СЛС: Друловић дебитује против Јавора, Звезда на Бањици!

Партизан предвођен новим тренером Љубинком Друловићем, покушаће против Јавора у 14. колу Суперлиге да прекине лош низ од 3 утакмице без победе на свом терену.

Фудбал 16.10.2015 | 16:20
СЛС: Друловић дебитује против Јавора, Звезда на Бањици!

Цех лошим резултатима на домаћој сцени платио је тренер Зоран Милинковић, па су црно-бели доласком Друловића, бившег шампиона Европе са омладинцима Србије, направили рокаду на клупи уочи меча са једним од најпријатнијих изненађења ове сезоне.

Друловић ће се одмах суочити са додатним проблемом јер су кључни играчи попут Живковића и Умаруа повређени и неизвесни су за утакмицу у Хумској.

Са друге стране, највећи ривал Црвена звезда ређа победе у низу и у случају да победи Рад у гостима биће то 10 тријумф заредом.

Утакмица два тима играће се на Бањици, први пут од 2010. године, пошто "грађевинари" нису имали потребну инфраструктуру за дуел високог ризика.

Екипа Миодрага Божовића одморнија чека меч јер је у среду у ванредном колу одложена утакмица са Војводином. Када се томе дода репрезентативна пауза, црвено-бели нису играли још од 3. октобра и победе у Суботици (3:2), па је питање да ли ће то бити предност.

Од осталих мечева издваја се дуел у Новом Пазару, где домаћи тим дочекује Чукарички, као и Војводина - Раднички Ниш.

СЛС, 14. коло:

Субота:
Рад - Црвена звезда (13х)
Војводина - Раднички Ниш (15х)
Недеља
Борац - ОФК Београд (15х)
Металац - Младост (15х)
Нови Пазар - Чукарички (15х)
Спартак - Вождовац (15х)
Јагодина - Радник (19х)
Партизан - Јавор (19х)

Коментари / 0

Оставите коментар