Пророк се јавио српском војнику!

Много је прича о разним пророчанствима и предвиђањима, али оно што се десило српском војнику Стевану Богићу за време служења војног рока у пролеће 1912. ће вас сигурно изненадити.

Србија 15.10.2015 | 22:29
Пророк се јавио српском војнику!

Сан - четири анђела

За време мога служења 1912. у касарни у Крагујевцу легао сам једно вече у кревет, и пошто се зачула труба за повечерје, спустио сам поред себе моју омиљену књигу Свето писмо. Светло се угасило и ја сам заспао. У току ноћи сазнао сам какве ће задатке српски војник имати у предстојећем рату. Сањао сам једног лепог човека са брадом. На реверу његовог капута било је његово име: "Родни"- почиње Стеван причу и наставља:

Он је у једној руци држао Свето писмо, а прстом друге руке ми је показао, мени иначе познати капител из Откровења Јовановог, где стоји: Анђео је одлетео, и дато му је да одвеже четири анђела који су били везани на великој стени изнад Еуфрата (Откр.09,14). Родни ми је објаснио да су та четири анђела Србија, Црна Гора, Грчка и Бугарска! Онда ми је рекао:

Ваше земље ће заједнички ступити у рат против турске царевине, победићете и заувек ћете се ослободити Турака. Али Бог је овом хришћанском савезу дао моћне кључеве којима ћете отворити врата Божијег страшног суда. Овај рат на Балкану проузроковаће даље и ратове међу вама, а потом један Светски рат и то ће бити Први од три, који ће донети свету до тада невиђено разарање и патњу.

Сновиђење
Уочи рата са Турцима једне вечери 1912. у касарни у Крагујевцу, тада 24-годишњи Стеван је имао сновиђење Балканских и три светска рата! Чудним путевима, ова Богићева пророчанства осванула су у немачким и аустријским новинама, а превод Слободана Маричића са немачког преноси Академедија Србија.

Када избије Светски рат заратиће цео свет. Србија ће бити на страни победника, али ће у великој крви платити цену у том рату. Не дуго после овога почеће и Други светски рат у коме ће ратовати и гинути још више људи по целом свету него што је то било у Првом. Тај Други ће бити само наставак Првог, као што ће Трећи бити наставак Другог. Страшни Божији суд одредио је да сва три рата почну некако у вези са Балканом и свуда ће бити мртвих српских војника!“

Стеван је испричао да му је Родни рекао да ће после тог Трећег светског рата, када се све оконча својом вољом створити мир и Царство на земљи са владом која ће бити влада уједињих народа, а да ће цео свет бити једно велико село.

Дочекао је Стеван и Први светски рат и његов завршетак, све како је Родни предсказао

"Када ми се јављао иако су прошле неколике године, он је изгледао једнако стар, увек са лепом брадом и лицем четрдесетогодишњака, као први пут када ми се приказао. А ја сам старио. Но да није било њега, ја сигурно не бих доживео да ово све испричам. Доживео сам да живим у Југославији, али је све некако мирисало на рат и Родни ми је испричао када ће и какав бити тај Други светски рат. Тако како ми је најавио све се тако догодило. И то сам захваљујући њему преживео. Али једном приликом у сну Родни ми је рекао да ће Трећи светски рат бити најстрашнији од свих. Он ће доћи изненада, одједном без икакве најаве и сви ће бити изненађени", причао је Стеван Богић.

ОПИС ТРЕЋЕГ СВЕТСКОГ РАТА

"У време када буде овај рат трајао нико и нигде неће бити сигуран. Ватрене, отровне и смртоносне кугле ће долазити са неба, излетати из воде и са земље", рекао ми је он.

“Твоја земља биће бојно поље најјачих, а број мртвих ће бити већи од свих у ратовима до сада заједно. Једнога дана када почне, на радију ће се чути само брујање и ништа више, нико неће знати шта се у целом свету догађа.”

Према Стевановом сновима, биће доста преживелих, а то ће бити они који буду могли да предосете овај језиви рат и катастрофу. Сви ће приметити, али нико неће обраћати пажњу на знамење природних појава, неподношљиву топлоту или другде екстремну хладноћу, јака струјањања ваздуха и олује, и изненадне катастрофалне земљотресе.

Кило злата за литар воде

Храна, вода, воће и све остало биће затровано. Скоро да неће бити места на земљи где ће се наћи исправна вода и храна.

Преживеће они који храну и воду буду склонили да се не затрује, јер све што остане напољу биће смртоносно.

"Биће места на земљи где ће људи ићи и плаћати кило злата за литар воде или векну хлеба. Многи ће се кајати што су бацали флаше уместо да су их напунили водом и закопали у земљу или напунили бурад у подрумима, уместо са вином и ракијом, са пшеницом, кукурузом и брашном", пренео је Стеван.

Када сам питао Роднија колико ће дуго трајати тај погром (Трећи рат), он ми је одговорио: "Неки од оних који су рођени 1912. године, када сте ви Срби, Црногорци, Грци и Бугари отворили врата Страшног суда доживеће и преживеће Страшни Божији суд.

Биће једна религија и један светски језик

Тада ће доћи ново време, свет ће се реформисати, ујединити, почеће нови систем живота, нови календар.

Једна религија и само један светски језик. Људски разум ће спознати један други једноставан систем исхране. Медицина ће направити највише успеха са једним проналаском и тако продужити животни век, али све то ће потрајати док дође у ред – написао је Стеван.

Немачка ће бити прегажена Руским тенковима

Ово је само један део сведочења Стевана Богића. Русија и Кина са једне, Америка и Европа са друге стране. Занимљиво је да се готово нигде не помиње да ће Немачка, иначе једна од водећих војних сила у Европи и свету учествовати у Трећем светском рату, који ће претходити Апокалипси. Међутим, та земља ће бити једна од највише опустошених земаља у предстојећем сукобу, једноставно биће „буквално прегажена“ руским тенковима, као и Белгија, Пољска, Чешка, Француска и све што се нађе руским армијама на путу, према излазу на Средоземно и Јадранско море.

Руски тенкови кроз Београд

Када већ помињемо Јадранско море, незаобилазан је као и увек Београд. Деловало ми је прилично застрашујуће, када сам прочитала да ће руски тенкови пројурити кроз Београд! Међутим, читајући даље стоји следеће:

“Руси ће се преко ноћи наћи у Београду и одатле кренути пут Јадрана и другим правцима, како би покорили целу Европу. И даље... У Београду ће им се придружити СРБИ.“

Ништа више од тога, па морамо шпекулисати претпоставком, да ће српски добровољци кренути са Русима, да би ослободили окупиране српске земље.

Да, звучи невероватно и опасно, али када будете видели доње карте које су израдили немачки профети, аналитичари и вероватно војни познаваоци, можда се будете и сложили са овом препоставком.

Ухватите се поново чврсто за столицу и погледајте шта стоји на картама!

Руске тенковке армије се спајају у Београду, и погледајте њихов пут кроз бивше југословенске републике! Пошто је Турска чланица НАТО-а, напада Грчку, а Руси шаљу једну армију у помоћ.

Једна од три челичне армаде о којима је говорио Стеван али и немачка пророчанства, покорава Северну Европу.

Руси ће заузети Истанбул, најважније изворе нафте на Блиском истоку и победити Американце, који ће их напасти како би повратили своје интересне земље.

Оно што је црвено обојено представља територије освојене од Руса. Део Баварске и Аустрије биће поштеђен.

Француска ће такође бити окупирана. Париз са Ајфеловом кулом сравњен са земљом. Према пророчанству на ове догађаје нећемо дуго чекати.

Извор: Србија данас

 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Пророк

15.10.2015 20:40

Пророк по имени Родни, у сљедецем дијелу наступа Делбоy, а у заврсном трецем јављанњу пророк Триггер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зачуђени

15.10.2015 20:47

Чудим се !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

15.10.2015 21:13

Цовјеце тацно линија куд иду тенкови пролази кроз Дрвар и Грахово ... Морам спремит дрење да доцекам људе ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

15.10.2015 21:43

Буњика није за јело војнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будалаштине

15.10.2015 21:52

Као што ми и ницк говори. Будалаштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

што потроших вријеме читајући ово

15.10.2015 22:47

Тако је то кад се пије брља умјесто праве ракије

ОДГОВОРИТЕ
Name

трава

15.10.2015 23:00

Јјел то и код нас трава легализована.....ил је то од брље....???

ОДГОВОРИТЕ
Name

гост ртвбн

16.10.2015 00:30

Е и овог јадног пророка све сто је просло јави и ја тако знам ,,, сто нам не јави да це бити рата 92. да знамо и како болан да се свега сјецас из сна толике дуге године цитаво стиво нигдје краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мегдан

16.10.2015 01:55

Рузно је лагати војнике

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

16.10.2015 04:41

Уз Бозију помоц прво цемо Косово вратити!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мегдан

16.10.2015 10:30

Сањај

Name

Михаило Микић

16.10.2015 17:49

Не волим никога ко вјеру користи за остваривање својих политички циљева па тако исто и "пророка" Родни

ОДГОВОРИТЕ