Форлан: Ни Роналдо, ни Суарез – већ је најбољи Сколс!

Ако сте помислили да су најбољи играчи са којима је Дијего Форлан играо или Кристијано Роналдо или Луис Суарез, преварили сте се...

Фудбал 15.10.2015 | 22:40
Форлан: Ни Роналдо, ни Суарез – већ је најбољи Сколс!

"Како је бити најбољи везиста света?", својевремено су питали Зинедина Зидана.

"Не знам, питајте Пола Сколса", хладнокрвно је одговорио један од најбољих фудбалера које је свет фудбала икада видео.

Слично размишља и Дијего Форлан... Бивши уругвајски репрезентативац изјавио је данас да је Пол Сколс најбољи фудбалер са којим је играо, чак испред Кристијана Роналда и Луиса Суареза.

Форлан је две сезоне био саиграч у Манчестер Јунајтеду са Полом Сколсом, али и то је било довољно да каже да је бољи и од Рикелмеа, Занетија, Агуера и многих других.

"Дефинитивно је Сколс најбољи играч са којим сам делио свлачионицу. Није био физички јак, али је знао да са 30 метара постигне гол фантастичним ударцем. Сви смо били изненађени", рекао је Форлан за радио Фокс.

Форлан је 2002. године дошао на Олд Трафорд из Индепедијентеа као један од најталентованијих играча света, али није успео да се избори за већу улогу. Најбоље партије пружао је у Шпанији пошто је у дресовима Виљареала и мадридског Атлетика постигао укупно 125 голова.

Форлан, тренутно нападач уругвајског Пењарола, за националну селекцију одиграо је 112 утакмица и дао 56 голова. Предводио је Уругвај до четвртог места на Светском првенству у Јужној Африци, где је проглашен за најбољег играча.

Коментари / 0

Оставите коментар