Меша: Одлучила је борба и жеља!

"Емотиван сам. Урадили смо нешто јако интересантно до сада", рекао је Мехмед Баждаревић, селектор фудбалске репрезентације БиХ.

Фудбал 14.10.2015 | 12:40
Меша: Одлучила је борба и жеља!

" Тешка утакмица, пуно нервозе. Нисмо искористили прилику преломити утакмицу код 0:1 и онда се десило то да је било пуно нервозе, умора у глави... Побиједио је тим који је желио више и борио се. Одлучила је борба и жеља без великог фудбала", истакао је селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић послије вечерашње побједе над Кипром у Никозији (3:2) и пласмана у бараж за ЕУРО 2016.

Истиче да је вечерас изузетно емотиван тренутак за њега.

"Емотиван сам. Ово је за мене нешто велико. Када сам постао селектор хтио сам направити нешто велико за своју земљу. Урадили смо нешто јако интересантно до сада. Изгледало је немогуће, направили смо велики посао. Играчи су то урадили, ми у стручном штабу попратили. Велике честитке играчима и навијачима и хвала им", рекао је Баждаревић.

На питање кога би волио у баражу, додатном разигравању на ЕП, које ће се играти у новембру, Баждаревић је одговорио:

"Биће тешко на било којег противника дођемо. Но, екипа је научила и порасла и данас је у стању да побиједи јаче екипе него ли су ове двије посљедње, Велс и Кипар", казао је Баждаревић.

Едина Џеку вечерас је поштедио наступа.

"Било је упитно да ли ће Џеко играти. Био је спреман ићи у ризик и рекао ми је да ће играти ако треба само да помогне екипи. На концу одиграли смо са Миланом Ђурићем и то је било успјешно. Испало све идеално", закључио је Баждаревић, након на официјелној пресс конференцији након славља у свлачионици БиХ на стадиону ГСП Арена у Никозији.

Коментари / 0

Оставите коментар