Она је најсекси жена године

Британска глумица Емилија Кларк, најпознатија по улози Денерис Таргаријен у серији "Игра престола" проглашена је најсексепилнијом женом године по избору магазина "Есквајер".

Забава 14.10.2015 | 12:02
Она је најсекси жена године

Поред улоге у популарној ХБО серији, ова лепотица позната је и по улози Саре Конор у летњем филмском хиту "Терминатор: Постање".

- Она може да буде жестока, али и пријатељски настројена, може бити краљица, али и млађа сестра, убица или девојка из суседства - написао је Бенџамин Марковић у тексту за "Есквајер".

- Секси, али ипак права. То је предивни баланс Емилије Кларк - наводи Марковић

Уредница магазина Лиза Хинтелман назвала је ову глумицу свачијом миљеницом.

- Емилија Кларк је незаборавна у "Игри престола" и била је сигуран избор како нашег магазина, тако и пријатеља и породице - навела је она.

Емилија Кларк је рођена 1987. године у Лондону. У Британији је одрасла и дипломирала на катедри за глуму чувеног лондонског Драмског центра. Са 13 година добила је гостујућу улогу у британској телевизијској серији ''Доктори'', али је након тога па до краја школовања била посвећена позоришним представама. Након завршених студија Емилија је добила прву филмску улогу у научно-фантастичном филму ''Триассиц Аттацк''.

Живот те глумице се променио након што је добила улогу у "Игри престола" 2011. године. Међутим, на почетку је имала потешкоћа, пошто у серији има много голотиње, сцена секса и силовања. Глумица је за "Есквајер" рекла да је због тога дуго патила.

- Једном сам морала да узмем кратку паузу. Рекла сам да морам да попијем мало чаја, међутим, морала сам да се исплачем пре следеће сцене - испричала је она своје искуство са снимања.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар