Анђушић: Потписујем у среду, надам се...

“Тренутно још није завршено"...

Кошарка 14.10.2015 | 08:20
Анђушић: Потписујем у среду, надам се...

Бивши кошаркаш Партизана Данило Анђушић изјавио је синоћ да ће највероватније данас бити решени администравни проблеми са некадашњим клубом и да ће потписати уговор са црно-белима.

“Тренутно још није завршено, вероватно ће сутра бити решено. У последње време постоји велика жеља да се вратим, осетио сам страст да поново заиграм овде. Хвала навијачима који ме пружају подршку и зову да се вратим. Надам се да ће сутра све бити готово”, рекао је Анђушић.

Он је претходних дана тренирао са Партизаном, а за разлику од меча против МЗТ-а, када је седео поред терена, сада је дешавања на паркету против Сутјеске пратио иза коша, заједно са повређеним Едом Мурићем, Михаилом Андрићем и осталим играчима црно-белих.

“Надам се да ће навијачи имати стрпљења, сигурно да нису навикли на резултате које сада постижемо. Екипа је талентована, имамо доста младих играча. Потребно је време да све легне на своје место, уверен сам да ће сви бити задовољни како сезона буде одмицала”, додао је Анђушић.

Он је за клуб из Хумске играо у сезони 2011/2012, када је освојио титулу и био најкориснији играч финалног турнира Купа Кораћа. Анђушић (24) је током каријере наступао још за Хемофарм, Мега Визуру, Виртус, Ваљадолид и Билбао.

Коментари / 0

Оставите коментар