Како је један Србин љетос упропастио ангажман Јиргену Клопу?!

Није ствар у 15.000.000, има нешто важније!

Фудбал 15.10.2015 | 12:00
Како је један Србин љетос упропастио ангажман Јиргену Клопу?!

Тек када је Јирген Клоп преузео Ливерпул у јавност су почеле да излазе приче шта се све дешавало преко лета и са ким је све преговарао харизматични Немац. Од раније је познато да су са њим кокетирали Реал и Бајерн, да је најближи да га приволи био Олимпик Марсељ, а пре неколико дана први пут смо чули да Клоп заправо није био први пик Редса.

Светски медији данас преносе још једну интересантну причу везану за немачког стручњака, а она каже да је Јирген Клоп заправо веома озбиљно преговарао са руским Зенитом! Летос је о томе писао Ди Марцио, али прича није баш озбиљно схваћена, пошто се писало да је потраживање бившег тренера Дортмунда износило баснословних 15.000.000 евра по сезони.

Прича о Зениту и Клопу сада је поново постала актуелна, пошто поједини светски медији тврде да је преговора заиста било, међутим, проблем наводно није био новац, већ састав стручног штаба. Јирген нипошто није желео да се одрекне свог првог сарадника, Србина Жељка Бувача, док су Руси имали другачије планове. Они су хтели да Клопу помаже Сергеј Семак, уз обећање да ће Бувач у једном моменту моћи да добије уговор и да се прикључи стручном штабу.

Јирген Клоп тако нешто није желео да прихвати и наставио је да чека праву понуду. Остало је историја...

Коментари / 0

Оставите коментар