Три ликвидације, а полиција без доказа

У само двадесет дана на подручју Бањалуке и Градишке десила су се три убиства. Заједничка им је - професионална егзекуција и мали број доказа. За сада су све ове истраге отворене и на њима се интензивно ради, потврђено је "Новостима" у полицији Републике Српске.

Република Српска 13.10.2015 | 16:22
Три ликвидације, а полиција без доказа

Последња од три ликвидације је она Милана Вујичића (39), званог Вујке (на слици), који је убијен у сачешкуши у суботу ујутру испред кафића "Каспер".

У њега је испуцан рафал из "калашњикова". Вујке је важио за једног од најжешћих момака у Градишци и одраније је био познат полицији. Полиција је пронашла опушке од цигарета на месту где је убијен и то је један од кључних доказа јер се претпоставља да припадају убици.

Десетак дана пре овог злочина, у Бањалуци је убијен Небојша Чубриловић, нарко-дилер из Словеније. Без сведока, убица је у сачекуши изрешетао Чубриловића док је улазио у кућу где је становао.

Треће убиство око којег полиција још нема конкретних доказа и хапшења је убиство Раде Дојчиновић (60) од 19. септембра ове године. Несрећна жена је убијена испред своје куће у селу Јошикова Вода. Убица је испланирао до детаља убиство јер је пре злочина угасио струју на кући како надзорне камере не би ништа снимиле.

Након злочина убица је од ње украо новчаник. Али, полиција истражује да ли је ово намерно урађено да истрага скрене у другом правцу како би се одмах посумњало на користољубље.

ТЕХНОЛОГИЈА

И криминалци прате сва техничка достигнућа и пазе на многе детаље како се не би одали полицији. Ако су криминалци то не значи да су интелектуално слабији од званичних органа реда - каже за "Новости" стручњак за безбедност Предраг Ћеранић.

Извор: Вечерње новости

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

народна власт

13.10.2015 14:42

њима је бито данас убти 20 марки на црњака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.10.2015 14:54

Полиција се оглашава само када стигну нова возила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КЛАН

13.10.2015 14:57

И МИ ИМАМО ЗЕМУНСКИ КЛАН. НЕ ЈЕДАН ВИШЕ ЊИХ. ЗЕМЉА У КОЈОЈ СЕ ЈЕДИНО ИСПЛАТИ ЖИВЈЕТИ ОД КРИМИНАЛА.А ЈЕСМО ПОСТИГЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скаце

13.10.2015 15:09

Цијена регистрације

Name

мили

13.10.2015 18:43

Причате о двојици нарко дилера, а не запитате се колико су они породица и њихове дјеце унесрећили. Само нека се тријебе. Што мање нарко дилера више здравије и корисније дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

13.10.2015 20:04

Како си ти паметан. Колико је људи убио алкохол и људи у алкохолисаном стању па га опет мозес купити у свакој продавници. Ствар сваког цовјека је хоце ли несто користити или неце. Ствар породице како це едуковати и усмјерити дјецу. Забраном се само постизе висока цијена и неко на томе добро зарадјује а то је политика . Ниста се неце ријесити сто повремено неки дилер овако заврси .