Најбољи извјештаји о руским нападима на ИД

Борба Русије против милитаната исламске државе постигла је невероватну популарност међу народом. Сви са нестрпљењем чекају ексклузивне извештаје о томе како напредују удари на терористе. Погледајте репортаже које су имале милионске прегледе.

Свијет 12.10.2015 | 22:20
Најбољи извјештаји о руским нападима на ИД

Напади руских Сухоја на Исламску државу почели су 30. септембра на захтев сиријске владе. Прва репортажа о почетку дешавања имала је 666.000 прегледа.

Два дана након почетка операције, приказано је како изгледа војна база Латаика где су смештене руске војне снаге.

Након ваздушних удара на милитанте у Раки, руско Министарство одбране објавило је снимак како изгледа хирушки прецизно гађање ИД.

Оно што је јавност заинтересовало је свакако како руски борбени авиони изгледају изблиза. Руски новинар је снимио видео на самој писти у Сирији где слећу Сухоји.

Потом је уследио и снимак који приказује у каквим условима у Сирији обитавају руски пилоти.

Следећи видео, односно репортажа која је објављена, је снимак још једног ваздушног напада на положаје Исламске државе.

Погледајте шта се дешава када је мета потврђена, ситуација идеална, а Сухој Су-24М јуриша да удари на исламску државу.

Свакако оно што је фасцинирало јавност је снимак испаљивања ракета из Каспијског језера са руских ратних бродова.

Извор: Србија данас

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

спартак

12.10.2015 20:30

Људи воле истину И правду...нељуди цине зло И спутавају истину на све могуце нацине...Руси су људи...коњокрадице И њихове подгузне муве су нељуди И осниваци зла званог исис !!! Браво за сназну И моцну Русију..браво за изјаву уценог Исламског теолога данас у Београду !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

соко

12.10.2015 21:41

прави војници а не ко натовци гајдају болнице возове амбасаде па се извињају то су прави ратни злоцинци али близи им се крај дуго су правили нај веце злоцине по свијету ако богда руси све јаци и имају утицај

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

13.10.2015 17:20

Вријеме је да се уништи зло звано НАТО и ИСИС. Мало су се прерачунали и изненадили. Видјели су како морају за сат времена напустити сиријски ваздушни простор. Њихов проблем је што признају само закон силе. Сада је на сцени "тражили сте, гледајте". Тек је почело...

ОДГОВОРИТЕ