Стојковић: Почели смо да играмо како знамо!

Голман Србије Владимир Стојковић оценио је да је његова екипа почела да игра како уме и да је спремна за квалификације за Светско првенство у Русији 2018.

Фудбал 13.10.2015 | 09:20
Стојковић: Почели смо да играмо како знамо!

"Битно је да смо почели да играмо како умемо, да смо вратили неопходно самопоуздање и да смо спремни за следеће квалификације", рекао је Стојковић новинарима.

Србија неће играти на Европском првенству у Француској 2016. године, пошто је заузела четврто место у Групи И, а у последњем колу квалификација у недељу увече у Београду је изгубила од Португала са 1:2.

"Били смо бољи, показали зубе и одиграли најбољу утакмицу у овим квалификацијама. Изостао је само резултат, али, хвала Богу, па у овом моменту то и није толико битно", казао је Стојковић.

Репрезентација Србије неће играти такмичарске утакмице до септембра, када ће против Ирске почети квалификације за Светско првенство у Русији.

"Биће јаких пријатељских утакмица у новембру, марту и јуну, селектор ће све то држати како треба и полако ћемо се спремати за оно што је најбитније, а то је септембар следеће године", казао је Стојковић.

Он се пред крај сусрета са Португалом повредио после дуела с нападачем португалске селекције Едером, када је морао да уклиза како би спречио погодак гостију.

"У последњем моменту сам хтео да спасем лопту, сударили смо се и добио сам ударац, ништа више, сва срећа", навео је голман израелског клуба Макаби из Хаифе.

Србија ће почетак наредног квалификационог циклуса дочекати без Немање Матића и Александра Коларова, који су на утакмици с Португалом добили црвене картоне.

"Све је то било у жару борбе, не може ништа да се замери играчима. Да ће нам недостајати, сигурно хоће, али шта ћемо... Далеко су још квалификације, биће све у реду", рекао је Стојковић.

Српска репрезентација је завршила као четврта у Групи И квалификација за континентални шампионат са четири бода, испред Јерменије, а иза Португала, Албаније и Данске.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

поп

13.10.2015 08:01

играте ви на нивоу десет година,разгулите из репке заједно са толетом,докле висе да срамотите грб који носите,младе пустити нека играју.

ОДГОВОРИТЕ