Господине Сантош, и ми то кажемо, али...!

"Србија је требало да буде учесник Европског првенства", каже селектор Португалије. Можемо само да се сложимо, али и запитамо зашто је тако...

Фудбал 12.10.2015 | 09:20
Господине Сантош, и ми то кажемо, али...!

Слажемо се господине Фернандо!

С тим да ми морамо што пре да размислимо зашто је тако и шта нам је чинити да се то не понови, а ви да припремите ваш тим за Европско првенство у фудбалу, четврто на које ми не идемо.

Селектор репрезентације Португалије Фернандо Сантош рекао је данас да је селекција Србије по квалитету заслужила да се нађе на ЕП у Француској.

"Није реалан поредак на табели. Србија је требало да буде на другом месту, одмах иза нас јер има квалитетне играче... По свему приказаном, Србија је заслужила да оде на Европско првенство, али то је фудбал", рекао је Сантош новинарима на стадиону Партизана.

Португал је вечерас у Београду, на стадиону Партизана, победио Србију 2:1 у последњем колу квалификација за Европско првенство. Селекција Португала заузела је прво место у групи, док су иза ње Албанија, Данска, Србија и Јерменија.

"Одлично смо ушли у игру, притисли сми Србију и искористили грешке, што се Србији често дешава јер играчи Србије не воле притисак. Првих 10 минута је било одлично, касније смо пали и препустили игру Србији која је играла добро. србија је заслужено изједначила, али добро је што смо нашли снаге да реагујемо", рекао је Сантош.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

поштено речено

12.10.2015 11:26

све смо видјели нема ко

ОДГОВОРИТЕ