Левандовски у Ливерпулу?!

Пре само седам дана ова вест би била проглашена за виц године...Али, данас није тако, јер би Пољак сасвим сигурно волео поново да ради са некадашњим стратегом Борусије из Дортмунда.

Фудбал 12.10.2015 | 14:00
Левандовски у Ливерпулу?!

Долазак Јиргена Клопа у Ливерпул је доказ колико само једна ствар комплетну климу у светском фубалу може да окрене буквално наопачке. Пре само седам дана Ливерпул је био клуб коме су се сви подсмевали, говорило се о новој пропалој сезони, али је онда дошао Јирген Клоп. Немац је са собом донео потпуну еуфорију на Енфилд, сви британски медији пишу само о њему и Редсима, а сада су на ред дошла и појачања за зимски прелазни рок.

Агент фантастичног Роберта Левандовског недавно је наговести да би његов играч могао да напусти Бајерн, након чега су се у игру одмах убацили Барселона и Реал Мадрид, али им је пол позицију сасвим неочекивано преузео Ливерпул и то захваљујући искључиво Јиргену Клопу.

Управо 2010. године тада нови тренер Борусије из Дортмунда младог пољског нападача довео је из Леха. Левандовски је претходно требало да потпише за Блекбурн, али му је лет пропао због ерупције вулкана на Исланду.
"Велика је сатисфакција када знате да сте га довели из малог пољског клуба, а гледате га данас како игра. Разлика између играча којег смо довели тада и овог данас је невероватна", рекао је Клоп.

Левандовски игра нестварно на почетку ове сезоне. Одиграо је укупно 13 званичних утакмица за Бајерн и селекцију Пољске и постигао невероватан 21 погодак.

Коментари / 0

Оставите коментар