ЕП - БиХ: Тешко било у Зеници, још теже на Кипру!

Послије побједе на "Билином пољу" 2:0 против Велса, репрезентацији Босне и Херцеговине отворен је пут ка баражу за ЕУРО 2016. Ипак, изабранике Мехмеда Баждаревића на затварању квалификација очекује још један изузетно тежак меч.

Фудбал 11.10.2015 | 16:00
ЕП - БиХ: Тешко било у Зеници, још теже на Кипру!

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине остварила је веома важну побједу у претпосљедњем колу квалификација и тако дошла на корак до пласмана у бараж за Европско првенство.

Стријелац првог и асистент код другог гола Милан Ђурић није крио одушевљење побједом, док је Ведад Ибишевић, који је погодио за 2:0, казао да је увијек "лијепо погодити, поготово за репрезентацију".

Он је рекао да је била тешка утакмица и да су се мучили, али да је то сада најмање битно. У наредном колу "змајеве" очекује тежак меч на Кипру.

"Видјели смо и у другим групама било је доста мањих репрезентација које праве одличне резултате, тако је и у нашој групи било. Сада нема пуно времена да се нешто рачуна, ми морамо ићи на побједу", казао је Ведо и рекао да ће анализа утакмице Израел - Кипар бити радити у наредним данима.

Ервин Зукановић је рекао да је тајна побједе била у стрпљењу и агресивном приступу.

"Утакмица је била тешка. Играли су с пет одбрамбених играча. Играли смо агресивно, чекали смо стрпљиво своју шансу. Знали смо да морамо да побиједимо ову утакмицу и побиједили смо заслужено. Добијали смо дуеле и честитам својим суиграчима", казао је Ервин Зукановић.

Већ за три дана "змајеве" очекује утакмица на Кипру.

"Сад идемо на Кипар. Прво ћемо да се одморимо и напунимо снагу. Не треба ништа обећавати. Треба максимално одиграти утакмицу, па ћемо видјети", казао је лијеви бочни репрезентације БиХ.

Босни и Херцеговини потребан је тријумф у Никозији, док у неким комбинацијама "змајевима" одговара и бод да се нађу међу селекцијама које ће изборити доигравање.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

змај_од_босне

11.10.2015 14:13

Кипар мора пасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Земун

11.10.2015 16:23

Убиј Кипране.

Name

xy

11.10.2015 17:05

Ови Земунци би само некога убијали, Кипране је довољно побиједити!

ОДГОВОРИТЕ