Фали само голман! Фудбалске звијезде се повриједиле играјући за репрезентације!

Кажу да је репрезентација светиња, али многе тренере и менаџере врхунских клубова тресе грозница неизвеснности када се њихови фудбалери преселе у кампове националних репрезентација. Током протеклих дана повредио се велики број фудбалских звезда, тако да се од њих може комотно саставити један сјајан фудбалски тим!

Фудбал 11.10.2015 | 18:20
Фали само голман! Фудбалске звијезде се повриједиле играјући за репрезентације!

Истина, за тако нешто недостаје им само голман, али има времена и за то до уторка када ће се завршити такмичење по групама.

Док "не дође" голман, тим у формацији 4-4-2 може да изгледа и овако - одбрану би могли да сачињавају наш Бранислав Ивановић, затим Бразилац Давид Луиз, Португалац Фабио Коентрао и "принудно" на позицији централног дефанзивца, такође члан репрезентације Србије, Немања Матић.

Повређени играчи средине терена су Немци Бастијан Швајнштајгер и Марио Геце, те Француз Пол Погба и Шпанац Давид Силва, док би у шпицу могли да се нађу Карим Бензема (Француска) и Серхио Агуеро (Аргентина). Резерва за шпиц" је Алваро Мората (Шпанија).

Рекло би се тим који би могао да освоји европску или светску титулу. Шалу на страну, али у УЕФА и ФИФА, али и у националним савезима, добро би требало да се загледају у овај списак. Ритам такмичења је немилосрдан, играчи су преморени, на крају губе сви, играчи што не играју, тренери и клубови што неће моћи да рачунају на своје најбоље фудбалере, а после свега и навијачи, који ће морати да сачекају да исти оздраве како би их опет видели на делу.

Отуда, није изненађење што поједини тренери посежу за неком врстом калкулација па чак и измишњањем повреда појединих играча, или једноставо, као Луј ван Гал недавно, који је изашао јавно са молбом Роју Хоџсону да поштеди Вејна Рунија, пошто се Енглеска још раније квалификовала!

Руни није играо због лакше повреде коју је задобио играјући за Манчестер јунајтед против Арсенала, али многи од горе повређених нису били те среће да избегну проблеме који ће их сада, удаљити са терена.

Коментари / 0

Оставите коментар