Лукајић: Лакташи су за Партизан домаћи терен!

Тренер Игокее Жељко Лукајић изјавио је да је Партизан клуб велике традиције, без обзира на проблеме са којима се суочава ове сезоне.

Кошарка 10.10.2015 | 09:40
Лукајић: Лакташи су за Партизан домаћи терен!

Лукајић је истакао и да очекује изузетно тешку утакмицу која се игра у суботу од 17 часова у Лакташима у оквиру четвртог кола АБА лиге.

“Сигурно да Партизан није у ситуацији у којој је био последњих година када је био фаворит за освајање лиге”, рекао је Лукајић.

“С друге стране, Партизан је Партизан, тим који има традицију, зна да победи и који ће сигурно имати предност домаћег терена овде у Лакташима, јер је и то историја показала”, додао је Лукајић.

Лукајић је додао да Партизан поседује младост и енергију, али и искуство на центарским позицијама. Као отежавајућу околоност за његов тим истакао је то што ‘црно-бели’ долазе без оптерећења и императиве победе.

“Из сваке утакмице у утакмицу расту, а сигурно да ми сви размишљамо на начин да желимо да одиграмо што бољу и да додјемо до победе. Оно што ја тражим јесте да из одбране, енергије и жеље долазимо до резултата, јер то је наш задатак и треба да буде наше главно оружје”, рекао је Лукајић.

Крилни центар Игор Кесар изјавио је да је јака одбрана кључ успеха против Партизана.

“Победа против Металца за нас је велики ветар у ледја и велики мотив за наредну утакмицу против Партизана. То је млада и талентована екипа поткована искуством испод коша, али без обзира на то ми идемо на победу”, рекао је Кесар.

Игокеа је тренутно на четвртом месту табеле регионалног такмичења са две победе и једним поразом, док Партизан држи 11. позицију са обрнутим скором.

Коментари / 0

Оставите коментар