Толе: У ФСС-у не ваља само А селекција!

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић похвалио је премијера Албаније Едија Раму рекавши да је стојички поднео пораз.

Фудбал 09.10.2015 | 16:20
Толе: У ФСС-у не ваља само А селекција!

"Рама је сјајан, господин човек. Тражио је да се са мном слика на полувремену. Честитао је после утакмице, рекао је да је то фудбал, стојички је све поднео", рекао је Караџић новинарима у Елбасану.

Караџић је у друштву Раме и првог човека Фудбалског савеза Албаније Армандом Дуком гледао утакмицу, у којој је Србија победила у гостима са 2:0 у претпоследњој квалификационој утакмици за Европско првенство.

"Пораз им је тешко пао јер би се са нерешеним резултатом пласирали на Европско првенство. Сада им је тај пут много отежан", навео је Караџић.

Он је оценио да је Србија показала да јој је место на континенталном шампионату, на ком ипак неће учествовати.

"Ова победа треба да буде почетак једног новог циклуса и кретања према Светском првенству. Имамо све услове за то, фонд и квалитет играча да мислим да ћемо дефинитивно решити питање резултата репрезентације", казао је први човек ФСС.

Према његовим речима, резултати А селекције су једина мана ФСС.

"То је једино што у Фудбалском савезу Србије нисмо квалитетно урадили и свакако да ће то бити приоритет у нашем будућем раду", рекао је Караџић.

Када је реч о учешћу у квалификацијама, Караџић је казао да би српском фудбалу било много боље да се није десио инцидент на првој утакмици Албаније и Србије, који је прекинут када се над тереном појавио дрон са заставом "велике Албаније".

"Треба сви да се опаметимо. Да није било дрона у Београду, очито је да би српском фудбалу и свима нама било много боље. Ова победа је више од игре и фудбала, славили су људи у Србији, Македонији, на Косову. Овај резултат не сме да узрокује еуфорију, треба да се спремимо за Португал, да покушамо да напунимо стадион и потврдимо резултат и причу да идемо напред", рекао је Караџић.

Коментари / 0

Оставите коментар