"Људи нам сами доносе документа"

Потпредсједник СДС-а Маринко Божовић и члан Главног одбора странке Бојо Гашановић демантовали су данас информације које су се појавиле у поједиим медијима да је СДС наговорио извјесног Горана Сувару да прислушкује одбјеглог криминалца Милу Радишића те да су му за то платили 100 хиљада марака а обећали још милион.

Република Српска 09.10.2015 | 22:54
"Људи нам сами доносе документа"

"СДС је деведесетих година са народом и војском стварао Републику Српску али смо истовремено стварали и Јавни радио-телевизијски сервис'', каже члан Главног одбора СДС-а Бојо Гашановић и додаје:

,"Мислили смо да стварамо телевизију на којој ће имати прилику да говоре српски интелектуалци,уважени академици и професори,успјешни привредници и борци.Нисмо ни помишљали да ће на тој телевизији најзаступљенији бити људи који имају проблема са правосудним институцијама Републике Српске''.

Гашановић истиче да јавност у Републици Српској мора знати је све ово што се дешава и што се пласира преко РТРС-а покушај неких људи да сакрију криминал и корупцију, те своје незнање и нерад.

Из СДС-а поручују да их нико неће поколебати да наставе са борбом против криминала и корупције,те да ће истрајати у намјери да се сазна шта се десило у Бирчу, Балкан инвестмент баци, Бобар банци, Боски, предузећу Никола Тесла, и осталим криминалним аферама које су ојадиле народ у Републици Српској.

,,Не треба СДС да даје паре да би добили информације.Људи нам сами долазе,нуде информације и доказе а СДС то уредно просљеђује надлежним институцијама задуженим за борбу против криминала и корупције'' истиче Бојо Гашановић и додаје да СДС води борбу против,,криминалне хоботнице'' те да људи у Српској морају сазнати шта се све дешава.

Потпредсједник СДС-а Маринко Божовић сматра да се показала тачном њихова тврдња да је у Републици Српској на снази спрега криминала и власти на свим нивоима,почевши од предсједника Српске.

,,Проблем је и то што се јавни сервис ставио у заштиту пресуђених криминалаца,људи који су побјегли из Републике Српске јер су осуђени пред судовима Републике Српске.Таквим људима даје се простор у програму РТРС-а да износе лажи и неистине'', каже Божовић.

Члан Главног одбора СДС-а Бојо Гашановић оштро демнатује информације да је наводно нудио милион марака Горану Сувари за прислушкивање Мила Радишића.Каже да са том особом није договарао или обављао било какве трансакције те поручује:

,,Ако икада будем имао милион марака сигурно га нећу уложити у информације већ у неки пројекат који ће запослити људе и помоћи мом крајму да се развије''.

Гашановић додаје да је Милорад Додик 98.године на тенковима СФОР-а у Републику Српску вратио једну од тековина комунизма,једнопартијски систем у којем народ не треба да вјерује својим очима и ушима већ партији и њеном вођи.

Коментари / 27

Оставите коментар
Name

ово је

09.10.2015 15:18

Толика иронија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака

09.10.2015 15:19

Част господине начелниче. Све је истина што кажеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛИГОР

09.10.2015 15:25

ЗА ШТА СЕ СВЕ ТРОШЕ НАРОДНЕ ПАРЕ,А СИРОТИЊА НЕМА ХЉЕБА ДА ЈЕДЕ. СВИ ВИ ПОЛИТИЧАРИ СТЕ ИСТИ.ТЕШКО ОВОМ НАРОДУ СА ВАМА ТАКВИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

09.10.2015 16:08

Све криминалце ове мале Републике Српске привести правди,казнити,одузети нелегално и криминалом стецену имовину.Само тако це Српски народ са ове стране Дрине поцети да зиви као сав нормалан свет.Упутити јавни позив Вуцицу у Србију да испоруци криминалца на издрзавање казне а ако то не уради онда це народ схватити ко је Вуциц и СНС у Србији.

Name

Хреса

09.10.2015 16:04

Бојо САМО НАПРИЈЕД!!!!!! Доња Хреса је уз тебе.Ко их сиса!!!!!!Знају они из СНСД како су и колико унистили Српску Републику и народ осиромасили.Зворник,Милици,Калиновик,и цитав сијасет опстина у западном дијелу РСа врло добро је осјетио погубну локалну политику СНСДа....У Милицима ко се сукоби за најбаналнију ствар с Дукицевим људима ЛЕТИ и с посла и из Милица.Како то да синоц надјосе нацелника опстине која није њихова,па да га оптузе за наводно кривицно дјело,а свједок "криминала" одбјегли криминалац који даје изјаве преко јавног сервиса?!?!?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Хреша

09.10.2015 20:23

Зато сте доња и никада нећете бити горња док сте уз њега.

Name

марко самардзиц

09.10.2015 16:10

Гасановицу боље да сутис,од кад си нацелник кренуо и бизнис,ста је прије тога,било,несјецам се толиког бизниса!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интересантан

09.10.2015 16:10

Је овај контраст. Лик набуџен а испред неког објекта у фази распадања. Можда има мало симболике у овоме. Добра тема за размишљања у каквој то држави живимо и ко нас представља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСГ

09.10.2015 16:18

Бојо Гасановиц се бори против криминала...Хахахахахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ИСГ

09.10.2015 16:29

ХАХАХАХАХАХАХАХА.......................Чуди ме да смијеш то рећи.

Name

мркаљ.

09.10.2015 17:33

Свако има покоју ману,људи зивцани од посла,знас како лако плану. Недај се срце моје други нам срецу кроје.,недај се срце моје тузни смо обоје....! Да небуде све ироицно.!

Name

борац

09.10.2015 16:39

Стјерали сте ицх у цосак нема рикверца само напријед информације су увијек биле за паре па невидим засто би било срамота реци да је пјацен снимак насупрот за криминал треба расписати високе награде дакле сви они који могу доказати криминалне радње могу бити високо наградкени тако се ради у напредним земљама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

09.10.2015 16:52

Опет прица о цојству и ко је створиоРС! Ови што су данас на политицкој сцени сигурно нису. Умјесто борбе за бољитак народа странке воде прљаву борбу која води само расколу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Саво

09.10.2015 23:35

Оте ми из пера сто би рекли стари. Тешко оној републици коју ови данас стварају да ми неби морали поново да је бранимо од "Својих".

Name

???

09.10.2015 17:46

Благо Додику док га овакви руше. Па са 'ваком опозијом снсд ће владат' сто година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

09.10.2015 18:08

Све мој до мога

Name

Неце,вјеруј ми на ријец

10.10.2015 07:54

Брзо це СНСД страховлада готова бити.На дрзавном нивоу ускоро СИПА поциње нови систем рада.Зато су ови у Бањалуци нервозни.СИПА има веца овластења од МУП РСа.У томе је квака.У том грму лези зец.Прљавог веса колико хоцес........

Name

СДС

09.10.2015 18:14

ОВИ КРИМИНАЛЦИ У РС СРОЗАЛИ СУ БОРЦЕ ТОЛИКО ДА СЕ НЕЋЕ ОПОРАВИТИ ВИШЕ НИКАДА ЗБОГ ГОДИНА СТАРОСТИ И НАРУШЕНОГ ЗДРАВЉА ГОРЕ ИМ ЈЕ У МИРУ ОВОМ ЊИХОВОМ НЕГО ШТО ЈЕ БИЛО У РАТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

09.10.2015 18:39

А јест ти Бојо ко да ти је диктирао Драго Вуковиц И сто не реце сто си И откад у СДС а докад си био у СНСД .Бојо мангупе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је

09.10.2015 20:29

Све продато на Требевићу и гдје су паре од продаје државне земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станисиц

10.10.2015 07:34

Све то хоце Милокрад да прода.И јос оцекује поправак зицаре па да се Кустурица инсталира на Требевиц.Ко и у Висеграду.

Name

То је ништа

09.10.2015 20:35

Милион марака за разоткривање лоповлука који се мјери милијардама марака је НИШТА, ако ће то спасити српски народ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

09.10.2015 20:39

Булози су бољи дио општине Источни Стари Град. Буложани изађите на референдум и тражите државу. То је једини начин да завршите водовод који је почет прије пет година и отвара се пред сваке изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Камелеон

09.10.2015 22:54

Мозес прицати ста год хоцес.......слободно ти......Ал знај једну ствар-Овај цовјек тренутно једину кривицу има само у цињеници сто није дао СНСДу да преузме ИСГ.Није Бојо нека цвјецка,то се зна.АЛИ-с обзиром о коме и о цему се овдје ради-О директној пљацки народа РСа,за ста се снимци показују и због цега је Велики Водја нервозан.Наспрам тих људи-Бојо је невин.Знамо добро ста је по сриједи....Булози,Хреса и Требевиц наслањају на Сарајево.У томе лези потенцијал.........Додик годинама покусава да преузме тај крај.........Хоце да се економски покуса у бизнису са Сарајевом.Несто слицно као Андрицград.И не само то-СУМА ЈЕ У ПИТАЊУ.....Суме колко хоцес.Хоце све ко и с Цоловицима на Сокоцу...и јос несто-кад сруси Боју ХОЦЕ ДА ПРОДАЈЕ ЗЕМЉУ Арапима за градњу луксузних хотела али и да покупи кајмак од обнове зицаре на Требевицу евентуалне......Све је Додик пазљиво изрqцунао и осмислио у овој партији прљавог саха сто игра против градјана РСа.Ем туризам ко Андрицград ем СУМА.....У томе јеквака сто увлаци Боју у прицу.....На крају крајева.........сто то СНСД никад преко републицког нивоа није помогао тај крај?!?!?!?!Засто никад не даде ни марку једину!?!?!Мозда ти зато водовод касни...Инфраструктура изградјена,али фали дио новца за колектор воде??????Ко је требо то да да....Дио сте дали ви,дио опстина.Гдје је републицки из Бањалуке дио?????Питај Цосица сто води васу екипу галамдзија ста је са тим стварима...........Намазани сто боје мијењас......Ипак ти је једна нијанса у камелеонској игри много јаца од других,и на основу тога падас.Та нијанса ти је ЛАЗ. ПС........Ста би с прицом око РАОПа и са Истоцним Новим Сарајевом..........Унистио Клосарац СВЕ за рацун бањалуцког газде.....То исто хоце и у ИСГ.

Name

Бб.

10.10.2015 10:28

Е сто посто све ти се нуде. Који си ти мајмун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоц

10.10.2015 10:58

Не дај се пријатељу стари будуци министре полиције.Сви це они тебе молити за све .

Name

Полако

10.10.2015 19:37

Ако Додик одустане од референдума, па уђе у коалицију са СДА и ХДЗ...

ОДГОВОРИТЕ