Снимак отмичара дјечака из БиХ

Полиција у Берлину објавила је видео на којем се види како непознати мушкарац одводи четверогодишњег дјечака Мухамеда поријеклом из Босне и Херцеговине.

Свијет 09.10.2015 | 22:50
Снимак отмичара дјечака из БиХ

Потрага за дјечаком Мухамедом који је нестао 1. октобра у Берлину се наставља. Полиција је објавила видео и фотографије мушкарца старости између 35 и 50 година за којег се вјерује да је отео дјечака испред зграде Државног завода за здравства и социјалне помоћи (ЛаГеСо) у Берлину.

Протеклих дана у потрагу за дјечаком активно су укључени и пси трагачи који претражују уже подручје Берлина гдје је Мухамед задњи пут виђен.

Мухамедова мајка Алдијана Јанузи тог је кобног дана дошла са својом дјецом испред зграде Државног завода за здравства и социјалне скрби (ЛаГеСо) у Берлину како би преузела социјалну помоћ.

Међутим, како се у исто вријеме испред зграде налазило неколико стотина избјеглица који су чекали своју регистрацију, Мухамед се изгубио у гужви. Након што је схватила да нема њеног сина, Алдијана је одмах позвала полицију која већ девети дан трага за Мухамедом.

У то вријеме дјечак за којег се вјерује да је отет на себи је имао црвени џемпер, бијеле ципеле, траперице и зелени руксак на леђима.

Извор: НН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Серафим

09.10.2015 12:20

Намамио је дете да подје са њим да би га унистио због својих болесних нагона или намера, тога је препуна америка и томе је теско стати на крај, нека Бог буде на помоци овом малом андјелу да се врати зив и здрав својим биолоским родитељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мозак

09.10.2015 12:34

Па људи моји какав је ово Свијет ..., несумњиво јуримо ка амбису свега људског . Желим само да дјечак буде жив и да га врате његовој мајци .

ОДГОВОРИТЕ
Name

зид

10.10.2015 11:08

Да је опљачкао банку , пошто се лијепо види на снимку , нашли би га за секунду , а овако ??? ...Систем вриједности цивилизације у каљужи...

ОДГОВОРИТЕ