Како сам изгубила 40 кг

- Незадовољна сам почела да се гојим, и за пет година добила 30 килограма - нерадо се сећа Дивна Карлеуша

Забава 09.10.2015 | 12:30
Како сам изгубила 40 кг

Дивна Карлеуша, чувена радијска водитељка и мајка певачице Јелене Карлеуше, испричала је да је њена ћерка пресудно утицала да направи заокрет у животу и смрша невероватних 40 килограма.

Дивна истиче да се породица никако није мирила са њеном дебљином:

– Ћерка је ту била најгласнија и најупорнија. Сваки боговетни дан ми је говорила “Види шта си себи урадила! Лепа си жена! Е да ми је твоје тело на три месеца, направила бих од њега ремек дело. Мораш, мама, да ослабиш, мораш” – започела је, цитирајући Јелену, своју исповест Дивна.

Она је објаснила зашто је, уопште, дозволила да се толико запусти.

– После предуге емотивне везе направила сам “паузу од живота” дугу пет година. Била сам господар свог времена. Кувала сам, јела и гледала филмове по цео дан. Тако незадовољна сам почела да се гојим, и за пет година добила још 30 килограма. Имала сам укупно 125! Више за мене није било конфекцијских бројева у радњама.

Наставила је:

– Уживала сам у јелу, нарочито ноћу, свуда сам ишла колима. Све време сам имала осећај да се гасим. Више нисам ни покушавала да “од понедељка” идем на дијету.

Решила је, ипак, да “окрене нови лист”:

-Пробудила сам се јдног јутра и рекла себи – мораш! И овај пут сам стварно одлучила. Било је – ил’ пуковник ил’ покојник! Почела сам да идем у теретану, избацила вечеру, а јела више мањих оброка током дана. Сад имам 85 килограма, и намеравам да скинем још десет.

Новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тито

09.10.2015 14:17

ББW милф!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББW

09.10.2015 20:36

Биг беаутифул wоман. Сви не знају то. Она изгледа добро у сваком слуцају. С постовањем, ББW

ОДГОВОРИТЕ