Коначно! Фотка коју је фудбалски свијет чекао четири дана!

Клоп је потписао! Немац је званично 21. тренер у историји Ливерпула!

Фудбал 08.10.2015 | 23:45
Коначно! Фотка коју је фудбалски свијет чекао четири дана!

Фотографија коју је фудбалски свет чекао од недеље вече коначно је угледала светлост дана. Додуше, у касно вече, али навијачи Ливерпула су свеједно задовољни. Клуб са Енфилда потврдио је да је довео - Јиргена Клопа!

Некадашњи шеф струке Мајнца и Борусије из Дортмунда допутовао је током четвртка у Енглеску, а вечерас ставио потпис на уговор са славним клубом, на чијој ће клупи наследити Брендана Роџерса.
„Ливерпул је одушевљен што може да објави да је Јирген Клоп постављен за новог менаџера нашег клуба. Немачки тренер је потписао уговор и преузео кормило Црвених, а јавности ће бити представљен у петак ујутру, на званичној конференцији за медије“, стоји на званичном сајту клуба са Енфилда.

Овим чином званично почиње нова ера Ливерпула, који ће са Јиргеном Клопом као 21. тренером у историји сезону наставити 17. октобра гостовањем на Вајт Харт Лејну против Тотенхема, док ће на Енфилду Немац дебитовати пет дана касније кад на Острво стиже Рубин у оквиру групне фазе Лиге Европе.

Клоп је без ангажмана био од маја када је напустио Борусију Дортмунд. Са њим би у новом клубу требало да раде досадашњи сарадници Жељко Бувач и Петер Кравиц.

Коментари / 0

Оставите коментар