Гледање Бајерна је љепше од секса са девојком из снова 34 пута заредом!

Тако бар тврди легендарни Марио Баслер, који пореди Баварце на занимљив начин...

Фудбал 16.10.2015 | 14:40
Гледање Бајерна је љепше од секса са девојком из снова 34 пута заредом!

Легенда немачког фудбала и минхенског Бајерна Марио Баслер мало се узбудио када је описивао импресивну серију Бавараца и Пепа Гвардиоле, који су ове јесени оборили бројне рекорде у Бундеслиги, а те подвиге је окарактерисао као “секс са девојком из снова 34 пута узастопно“.

Недељни тријумф од 5:1 над другопласираним Дортмундом, употпунио је серију од 24 поготка на уводних осам утакмица ове сезоне, заједно са укупно 18 голова Роберта Левандовског на свим фронтовима.

Баслер, који је био стрелац гола за Баварце у финалу Лиге шампиона 1999. године у поразу од Манчестер Јунајтеда, похвалио је наследнике у црвеном дресу и њихову форму.
„Овај Бајерн је као када имате секс са девојком из снова, и то 34 пута узастопно... Овај Бајерн изгледа као потоци пива, који не престају да теку… Овај Бајерн је као 300 дана одмора у години, а остатак су слободни дани...“, написао је Супер Марио у колумни за Билд.

„Волим понашање Гвардиоле крај аут линије и Филипа Лама тамо на терену. Дивим се и тренутку инспирације Милера, брзини Дагласа Косте и рутини Левандовског", додао је Баслер.

На питање може ли се Бајерн икако зауставити, Баслер је имао оригиналан одговор.
„Да сваки играч који да гол одмах добије црвени картон… Или да врате Јиргена Клинсмана за тренера“, закључио је Марио Баслер.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сенад

16.10.2015 12:42

Нека хвала ја би се ипак за сеx одлуцио ...................

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

16.10.2015 14:02

То каже Базлер,Цовјек који је пио,и пусио за вријеме активне каријере!!!Није био лос Фудбалер,али за мене није био ниста посебно!!!

ОДГОВОРИТЕ