Тројац "отпао", Меша позвао Хајровића!

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић упутио је јутрос накнадни позив Изету Хајровићу за утакмице квалификација за ЕУРО 2016 против Велса и Кипра.

Фудбал 08.10.2015 | 19:40
Тројац "отпао", Меша позвао Хајровића!

Мехмед Баждаревић, селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине упутио је јутрос накнадни позив Изету Хајровићу за утакмице квалификација за ЕУРО 2016 против Велса и Кипра.

Од почетка припрема селектор Баждаревић и стручни штаб бх. националног тима суочили су се са неизвјесношћу око наступа појединих играча, због повреда са којима су стигли из својих клубова, те је одлучио позвати и Хајровића.

"Медицински тим је учинио све да се опораве повријеђени Ермин Зец и Сеад Колашинац, а синоћ након тренинга на проблеме са Ахиловом тетивом се жалио и Тино Сушић. Јутрос, након консултација одлучено је да се на њих ипак неће моћи рачунати за утакмице са Велсом и Кипром, те се очекује долазак Изета Хајровића који је и био на раније објављеном ширем списку играча", саопштено је из Фудбалског савеза БиХ (ФС БиХ).

БиХ ће утакмицу деветог кола квалификација за ЕУРО 2016 играти са Велсом у суботу на стадиону "Билино поље" у Зеници (20:45 часова), док ће три дана касније бити гост Кипра у Никозији.

Баждаревићеви изабраници у предстојећа два сусрета јуришаће на двије побједе и надати се да ће Белгија 13. октобра на свом терену савладати Израел, те би се на тај начин бх. тим пласирао у бараж за ЕП.

Коментари / 0

Оставите коментар