Гвозденовић: Биће "ватрено" у Елбасану!

Бивши српски фудбалер Иван Гвозденовић, који је тренутно помоћни тренер у албанском суперлигашу Тирани, упозорио је "Орлове" на контранападе Албаније.

Фудбал 08.10.2015 | 17:00
Гвозденовић: Биће "ватрено" у Елбасану!

Србија у четвртак од 20:45 гостује у Елбасану у претпоследњем мечу квалификација за ЕУРО 2016. који је од резултатског значаја само за домаћина.

"Играју одлично дефанзивно, након чега је брза у контри и то је њихово најјаче оружје. Ми имамо квалитет, мислим да смо јачи индивидуално, тај моменат "један на један" би могао да пресуди", рекао је Гвозденовић.

Бивши играч Црвене звезде је посетио репрезентативце Србије уочи меча у Елбасану, где је напета атмосфера од доласка "Орлова".

"Нисам ја толико ни стручан ни компетентан да бих могао некоме да делим савете. Најмање нашем селектору који је доста искусан и који има добар стручни штаб. Више смо причали како бисмо направили атмосферу да се опустимо, него што смо причали о фудбалу. Није било ни потребе", истакао је Гвозденовић.

Иако је Србе у Албанији дочекала непријатељска атмосфера, Гвозденовић не верује да ће то превише утицати на наше играче.

"Јуче сам око сат времена стајао на једном месту, све је било блокирано. Био је буран дочек, али све је то "нормално". Велико је интересовање, стадион у Елбасану је леп, али је мали за овакав меч. Биће "ватрена" атмосфера, али мислим да то не може да поремети наше играче, тако да неће бити велики плус са Албанију", сматра некадашни бек.

Србија нема шанси да се избори за пласман у Француску, док Албанцима одговара само победа.

"Биће под оптерећењем јер су у игри за Француску. Али то што су у бољој позицији им не даје за право да могу да нас победе. Битно је само да их победимо, а мислим да ће све остало бити у реду", уверен је Гвозденовић.

Дуел Албаније и Србије игра се од 20:45 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар