Џихадисти убили тројицу асирских хришћана

Екстремисти Исламске државе погубили су три особе које су биле међу 200 хришћана отетих почетком године на североистоку Сирије, саопштиле су данас две групе за људска права.

Свијет 08.10.2015 | 12:20
Џихадисти убили тројицу асирских хришћана

Иако су тројица мушкараца убијена крајем прошлог месеца, за ту вест се сазнало тек ове недеље пошто је објављен снимак њиховог погубљења, саопштила је опозициона сиријска Опсерваторија за људска права, са седиштем у Лондону.

Ту вест је потврдила и организација ''Асирска мрежа за људска права'', пренео је Ројтерс.

Обе организације навеле су да су мушкарци убијени пре две недеље на Курбан-бајрам.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

xxx

08.10.2015 12:06

Зато сада бјеже као зечеви и позивају Алаха да им помогне...само су јаки када имају завезаног човјека испред себе...задњи отпад на планети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко75

08.10.2015 12:35

Наплатиће Путин сва ваша дуговања главосјече проклето вам сјеме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баћушке,

08.10.2015 15:28

Само их дерите, крстарећим, авио-бомбама, чим стигнете...а нека онда Асадови почисте заостало смеће по катакомбама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

08.10.2015 16:36

Нека је вечни спомен међу нама свим Православним хришћанима широм свијета који су умирени на правди Бога ни криви ни дужни од муслимански фанатика само због Православне вјере и народности своје. Припадници ИД су извршиоци ових страшних злочина муслимански варвара којих би се постидео чак и сваки прави Хун и Авар, али нека Господ Бог суди и тајним владарима из сенке који су створили ИД и организовали муслиманске екстремиста са намјером да тако преко злочина ИД униште преостале хришћане на Блиском Истоку. Има Бога. Он нас гледа и зато ће ИД у име Бога Руси да суде!

ОДГОВОРИТЕ