Фенер почео операцију Живковић!

Као што је и најављено, турски великан је дошао по најбољег играча Партизана!

Фудбал 08.10.2015 | 17:40
Фенер почео операцију Живковић!

Летос Маркец, а на зиму Жиле! Турски гигант Фенербахче је озбиљан у намери да Лазара Марковића упари са Андријом Живковићем. Великан из Истанбула је озбиљно загризао за најбољег играча Партизана и не одустаје од његовог довођења.

На утакмици против Чукаричког у својству Фенеровог „ловца“ је Живковића снимао наш дугогодишњи менаџер за турско тржиште и некадашњи првотимац Фенера, Мишко Мирковић. Он је признао да су га из Фенера послали да посматра окршај црно-белих и Чуке.
„Овде сам по налогу шефа струке Витора Переире. Толико од мене“, закопчано је прокоментарисао за Спорт, Мирковић.

Живковић готово извесно напушта Партизан наредног јануара. Уговор са Партизаном му истиче наредног лета, а клуб из Хумске у свом власништву има 25 одсто права на Живковићев уговор. Половина је у власништву менажера Пинија Захавија, а преостала четвртина припада Живковићевом оцу Јовици. Јасно је да се Партизан неће много питати о Андријиној судбини ово је последња прилика да клуб заради неки новац на име обештећења...

Португалски клубови Бенфика и Спортинг су се до сада најчешће помињали као заинтересовани за Живковића, али добре везе Фенера са Пинијем Захавијем ће српског вундеркинда највероватније усмерити као Босфору.

Коментари / 0

Оставите коментар